52 deltagere på friidrettstevne i Rosendal

Tirsdag 13.mars arrangerte Rosendal Turnlag friidrettstevne i Rosendal Samfunnshus. Det var et approbert og godkjent friidrettsstevne hvor mange av 8.klassingene ved Rosendal Ungdomsskule deltok. Det var gledelig hele 52 deltagere som samlet utgjorde 90 starter! Øvelsene var lengde uten tilløp og høyde uten tilløp.

Celine Musland (f.04) fra Uskedalen IL hoppet lengst av jentene med flott resultat 2,12m som gir en sterk 8.plass på årets kretsstatistikk J-14 i Hordaland. I høyde uten tilløp hoppet både Hilde Marie Sandvik (f.04) fra Rosendal Turnlag og Emma Måkestad Smith (f.04) fra Uskedalen IL: 1,10m som er delt 4.plass på årets kretsstatistikk J-14 i Hordaland.

For guttene hoppet Mathias Nilsen Børve (f.04) fra Uskedalen IL lengst med resultatet 2,55m, og Mathias er med det resultatet nr 3 i Hordaland G-14, og nr.5 på landsbasis i G-14. I høyde uten tilløp hoppet både nevnte Mathias og Jon Godtskalk Bondhus (f.04) sterke 1,25m som gir de begge topp 10 plassering i Norge for G-14.

Det var også drøssevis med strålende resultat og flott innsats av alle utøvere og funksjonærer. For veldig mange var dette første gang i friidrettsstevne, og vi håper det gir mersmak.

Klikk her for fullstendig resultatliste

Her ser vi Mathias Nilsen Børve i svevet. Høyt over 1,25m! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 − 2 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.