A-lag Herrer: Eikelandsfjorden – Rosendal

Vi har lagt bak oss årets første treningskamp, mot Eikelandsfjorden. Vi reiste med et veldig ungt lag, fra -99 modell og oppover, snittalder må ha vært under 20 år. Forsvaret var totalt nykomponert, kun med Svein som «erfaren». Johannes, Svein, Jonas og Eivind startet i bakre firer.


Hans, Sindre, Jarle & Hermund utgjorde en firer på midten. Stig H som «hengende spiss» bak Asmir. Torbjørn, Marius & Sondre M utgjorde benken vår. Eivind B tok oppstilling i målet til Eikelandsfjorden hele kampen, veldig bra !
Kampen bar preg av å være årets første, vi hadde høye skuldre, varm i hode og dårlig tid. Allikevell så styrte vi kampen veldig første 25 min. deretter tok EF over initativ ut 1.omgangen. Vi bestemte oss for å ta takk i kampen i 2.omg. og klarte det. Vi gjorde noen justeringer, inn kom Marius, Sondre (1.omg) og Torbjørn. Spesielt de unge spillerne imponerte i dag, de gjorde en god figur. 
Defensive fibre må vi jobbe for å forbedre fremover, offensivt må samspill utvikles. Positivt alikevell at vi scorer 3 mål på bortebane, Asmir åpner scoringskontoen med 2 mål + selvmål gir oss seieren mot et lag som definitivt ikke er det sterkeste i vår pulje. Vi får besøk av dem om 14 dager i Rosendal til ny dyst. 
Vi stilte med 7 (!) debutanter på A-lags nivå, lover bra for rekruttering fremover.
Takker EF for kampen – velkommen til Rosendal.
Takk til Ragnval for kjøring og god støtte i og rundt kampen.
mvh
Ivar