A-lag Herrer, treningskamp borte mot Halsnøy

Vi er akkurat ferdig med vår sjette treningskamp som gikk mot våre artsfrender på Halsnøy. Halsnøy har hatt problemer med å få nok mannskap til å stille lag, men dagens spillere klarte seg ihvertfall bra mot oss.
Vi var rimelig innstilt, og tente, på å gå på banen for å gjennomføre en god kamp mot 5.divisjonlaget i kommunen. Vi ønsket å gi dem kamp, samtidigt som vi selv ønsket å få sjekket vår egen «sits» i kamper der en antatt bedre motstander sto på andre banehalvdelen.Lagbilde A-lag herrer 2014

I første omgang er vi veldig bra med på notene, vi er godt inne i kampen, kjemper og får i store perioder til det vi ønsker. Vi har flere sjanser til å sette ballen i buret, men desverre så klarer vi ikke å sette disse sjansene. Kampen blir nok preget av dette etterhvert. Halsnøy får en scoring i slutten av omgangen, ikke nødvendigvis noe å si på det, men synd at våre gutter ikke klarer å få fortjent uttelling på sjanser.

Vi bestemmer oss for å fortsette den positive trenden, spesielt med tanke på å komprimere enda bedre mellom forsvarsledd og midtbane, Halsnøy får slå mange baller mellom våre to ledd, ikke ukjent dette i år. Desverre så skjer det som ikke skulle skje at Halsnøy får et utrolig billig mål etter personlig slurv av oss i forsvar. Vi ser nå ut til å bli litt oppgitte og går litt opp i limingen i forhold til hva vi hadde avtalt i pausen. Spillerne kommer mer og mer på halvdistanse og Halsnøy kjører kampen. Utover i omgangen henger vi ikke med på kjappe og tekniske Halsnøy spillere og de gir seg ikke før de har lagt inn seks baller bak Andreas. Resultatet er nok flatterende etter det totale kampbilde, men det er nå engang det vi får i hatten.

I andre omgang kommer vi mer inn i kampen på slutten og det skal vi ta med oss. Vi har et par sjanser som vi må ta vare på, men desverre ikke i denne omgangen heller. Halsnøy har det lille ekstra som gjør at de får ballen inn på mange av sine muligheter, dette er en egenskap og ferdighet vi kan lære av. Samtidigt har Halsnøy et par klasse spillere som drar ungdommen med seg til et bra resultat, jeg tror de klarer å bite bra fra seg i 5.divisjon til tross for litt oppstartsproblem.

Vi tar med oss en veldig bra første omgang, og en brukbar avsluttning av kampen. Vi kommer til sjansene, men trenger litt øvelse og erfaring for å sette de nødvendige målene.
Vi stiller med Sondre M, debuttant Vegar Bauge og, hold dere fast, Egil Enes på benken (come-back etter 20 år vekke).

Startoppstilling;
Andreas, Johannes, Svein, Kjetil, Hermund, Hans, Sindre, Yngve, Vegard, Dag Rune, Asmir
Innbyttere; Sondre M, Vegar Bauge, Egil «der bomber» Enes

Resultat ; 0-6

Håper å få en kamp i neste uke som siste før seriestart.

mvh
Ivar (og Tom)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 + nine =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.