A-lag menn, første seriekamp mot Søfteland

Vi kommer hjem med et 1-6 tap i baggen i kveld. Ikke den starten vi ønsket, men dette er nok realiteten vi kommer til å møte fremover, det må vi være forberedt på. Hjemmelaget spilte «kick-and-run» fotball på en liten kunstgressbane. Vi var i utgangspunktet forberedt på dette, men klarte ikke, og forsto desverre ikke dette før det var godt en omgang. Resultatat er 0-2 etter tre minutter og 0-5 etter en førsteomgang jeg tror vi skal gå forbi i stillhet, ære være Søfteland… for det, de spilte på en effektiv metode.Lagbilde A-lag herrer 2014
I andre omgang gjør vi noen taktiske endringer og etterhvert noen endrede posisjoner som gir bra utslag. Vi kommer i det presset som er nødvendig og utfordrer Søfteland på deres egen spillestil og får uttelling på det. Scorer et mål og får et annulert, burde i hvertfall hatt et, kanskje to soleklare straffespark. Innsatsen og «spillet» står i sterk kontrast til 1.omgangen og vi kjører kampen definitivt i 2.omgang, veldig bra gutter etter den begredelige start omgangen.

Søfteland får et «trøstemål» på slutten av kampen når vi kjører på for flere mål.

Jeg må innrømme at jeg vegret meg litt å sleppe alle unguttene utpå i dette tøffe derbyet, det kommer nok av sjanser fremover, var endel rimeligt tøffe tak utpå der.

Vi skal ta med oss 2.omgangen fra denne kampen og håpe på at vi klarer å snu kjerringa, som han sa, til neste kamp.

Startoppstilling; Andreas, Kjetil, Svein, Jan Evald, Hermund, Hans, Yngve, Stig, Dag Rune, Sindre, Asmir.

Innbyttere; Marius, Eivind H, Jonas (Hans), Johannes (Jan Evald)

Resultat 1-6 (Kjetil H)

mvh
Tom & Ivar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two + 18 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.