Bergen keeperskole kjem til Rosendal den 30.-31. august.

Me startar laurdag den 30. august med barnekeeperskule, denne varer i 4 timar og er kun laurdag. For å gjennomføra denne treng me minst 6 påmeldte. Samtidig med barnekeeperskulen går 2 dagers keeperskule for dei som er 10-17 år den byrja laurdag 30. august og varer til søndag 31. august.
All informasjon om keeperskulen og påmelding finn du her. Rosendal Turnlag har fotballar til alle som vil vera med.

BARNE KEEPERSKOLE (5-8 ÅR) LØRDAG 30.08
Vi gjennomfører barnekeeperskole for alle mellom 5 og 8-9 år. Disse blir arrangert i forbindelse med vår ordinære 2 dagers keeperskoler.

Keeperskolene varer ca 4 timer. Det er mye trening på èn dag, men vi legger innen god pause midt på dagen – det er slitsomt for de yngste å trene så masse på èn dag.

Keeperne vil iløpet av dagen lære de mest grunnleggende teknikker for en keeper. De vil møte en voksen keepertrener som skal følge de hele dagen. Og så legger vi opp til litt lek og moro.

BERGEN KEEPERSKOLE LØRDAG 30.08 OG SØNDAG 31.08
På våre 2 dagers keeperskoler ønsker vi velkommen alt fra de yngste som for første gang møter en «proff» keepertrening, gjerne i en alder av 8-9 år til 17 år, hvor det å stå i mål er noe spennende å se nærmere på. Eller de som er eldre og litt nysgjerrige på keeper-rollen eller som et par ganger i året er innom keeperskoler og syntes det inspirerende og motiverende for å fortsette som keeper.

På våre 2 dagers keeperskole i helgene starter vi normalt opp kl 09.00 begge dager og holder på til kl 13.00.
Vi legger inn en liten pause rundt kl 11.00. Deltakerne tar med litt mat og drikke til denne pausen
Noen ganger kan det være at vi ikke får tildelt dette tidspunktet, men da vil det stå tid på både STATUS PÅMELDING og under VÅRE AKTIVITETER. Så sjekke dette nøye før dere melder på.

Prisen finner du her

Påmelding til keeperskolene gjøres her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

sixteen + eighteen =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.