Braksiger i opningskampen til juniorane

TRH møtte Baune hjemme på Kvednabekkjen søndag 30 mars kl. 16.00 i strålande vårsol. Det var mange som hadde tatt turen for å sjå dette nye laget ta fatt på serien. Vi var klar over at Kvinnherad laget var ett sterkt lag og spente på hva Baune kunne varte opp med.


Det skulle ikke gå mange minuttene etter kampstart, før det var rimelig klart at det var stor klasseforskjell på laga. Det var hjemmelaget som styrte stort sett alt, Baune var svært beskjeden på å legge press på topp og det var klare meldinger fra trenersiden til Baune om å holde lavt press. Vemund, Sander og Kjetil var stadig uromomenter på midten og Baune gjorde flere tapre forsøk på å holde markeringene, men glapp stadig vekk. bilde
Etter 9 minutter vart det endelig nettkjenning, Martin Veastad inn fra høyrkanten og fyrte av med ett knallhardt skudd oppunder tverrligger.
Vi flekset litt på topp med Simon og Martin, og begge spissene var på hugget i dag.
Så er det Simon på løp ca. 19 minutter ut i omgangen etter assist fra Svein Helge Hølland, stillingen 2-0.
Det var klare tegn på at Kjetil Eide flyttet seg stadig høgare i banen og hadde store planer. Kjetil med herlige finter innenfor 16 meteren og knaller inn på volley etter innkast fra Ole Martin på høyrekanten.
22 minutter ut i kampen, Simon Korttila med flott løp i bakrommet, keeper til Baune ruser ut og det er igrunn bare å løfte ballen over, men det endte med en assist til Svein Helge som kommer flott opp fra venstrekanten og setter enkelt ballen i mål.
Så er vi litt uheldig og får ett sjelden brudd imot på midten, Baune med en av veldig få sjanser får nettkjenning og klokka viser 28 minutter ut i kampen.
Det er ofte slik, at når ett lag fører så til de grader kampen, glemmer en å holde fokuset på det deffansive, og spiller med større risiko.
Pauseresultatet blir 4-1.
Vi snakker litt i pausen om å prøve å holde større tempo i laget, samt å spille tidligere opp fra bakre rekker. Ellers var det flere gode iniativ fra Warhel Suleman og Ole Martin med overlapping på kantene, noe vi prøver å få litt mer inn i laget.
2 omgang i gang og Marius Myklebust er kommet inn for Kjetil Eide sentralt på midten. Det går 15 minutter av omgangen og Marius fyrer av fra distanse, ballen over keeper og stillingen 5-1.
Så dagens frekkis, Hans Fredrik opp på venstrekanten, legger inn foran mål og Baunekeeper har igrunn kontroll, men Martin er kjapt fremme og nikker ballen i mål. Stillingen 6-1 etter 22 minutter i 2 omg.
Så en situasjon undertegnede ikke fikk klart med seg, hadde en skadet Sander og plutselig var det 7-1. Simon Korttila igjen 31 minutter ut i omgangen.
Mats B Ekeland hadde hatt en ellers ganske rolig kamp som keeper for hjemmelaget, men etter 38 minutter ut i 2 omgangen, så fikk Baune straffe. Mats med herlig beinparade og redder straffen.
Fredrik Eide meget solid i bakre rekker i dag. Positivt at vi fikk til litt overlapper på kantene. Mats B Ekeland solid sisteskanse og det gir en trygghet i laget. Gode prestasjoner av de to yngste på laget, Simen Røssland og Marius Myklebust.
Vi fikk en grei start på sesongen og gler oss til neste kamp allerede. Vi var gode og viser at det var klart klasseforskjell mellom laga i dag. Men, vi kan bli enda bedre og det må bli målet fremover.

Målskorere: Martin Veastad-2 Simon Korttila-2, Kjetil Eide-1,Svein Helge Hølland-1 og Marius Myklebust-1.

Gule kort: ett til hvert av laga- Ole Martin hadde glemt halskjede og fikk påpakning for det.

Desse var med:
Mats B Ekeland,Warhel Suleman,Stian Myklebust,Fredrik Eide,Ole Martin Hillestad,Vemund Grønstøl,Kjetil Eide,Sander Lillesletten,Svein Helge Hølland,Martin Veastad og Simon Korttila.
Innbyttere:
Vegard Johnsen,Joakim Olsen,Vegar Bauge,Simen Røssland,Marius Myklebust og Daniel H Øvstebø.

Raymond B Olsen