G16 Njardar/Tysnes -Rosendal 0-3

G16 lagbildeDet manglet ikke på målsjanser for Rosendal denne kampen, men solid stopperspill fra N/T gjorde det vanskelig å få uttelling. Det ble en slitekamp og vi fikk først betaling for strevet etter 62 minutter, men da kom målene på rekke og rad.

 

Vi skulle gå ut med høyt balltempo, solide i duellspill og bruke full bredde fremover. Vi skaper tidlig mange gode muligheter og det er godt samspill i angrepsrekka fremover, kanskje litt for godt, vi kunne nok litt oftere i mange av sjansene vært litt mer «ego» og kjørt på rett mot mål. Njardar/ Tysnes kommer ikke til mange sjansene, men er veldig nære på etter innlegg fra høgrekanten og heading like over mål. Vi glipper enkelte ganger med å markere spillere og blir nær straffet for det den ene gangen.

Torgeir Bøyum, Olav Lernes og Kristoffer Eskeland har god kontroll sentral, Olav får mange dueller mot N/T sin gode fysiske spiller sentralt. Vi ruller opp gang på gang og er flinke til å holde bredde i angrepsspillet, men N/T faller godt tilbake og er i balanse ved mange av forsøkene våre på kontringer. Det står seg 0-0 til pause. Pausepraten var klar på en ting, vi skulle fortsette med å holde trykket oppe og enda mer bevegelse rundt ballfører. Vi fortsetter med å føre kampen men det er først etter 62 minutter vi får endelig betaling for alt slitet- 0-1 etter skoring av Mathias Guddal, assist Torgeir Bøyum. Det virket som proppen gikk litt ut av N/T etter skoringen, imponert over N/T som virkelig stod på og prøvde å spille god fotball. 74 minutter, skoring av Sondre Myklebust, assist Mathias. 77 minutter, Sondre igjen frempå og øker til 0-3 etter assist fra Olav Lernes. Ian Bjørke, Erlend Seglem, Andreas Ølvestveit og Torstein Myklebust som var vår siste skanse i dag, leverte en solid kamp, godt jobba!

Helt fortjent seier til ett hardtarbeidende Rosendallag som viser styrke i å være tålmodig og strukturert. Ny kamp allerede på torsdag, da mot tabelltoer og argeste utfordrer til guttelaget.

Mål: Mathias Guddal 62 minutter, Sondre Myklebust 74, 77 minutter. Kort: Ingen, kunne fort blitt en og to gule etter klaging på dommer( gutta var misfornøyd med kampballene og ville bruke våre egne)

Troppen: Asgeir Vågen, Ian Bjørke, Erlend Seglem,Andreas Ølvestveit, Torstein Myklebust(kaptein), Torgeir Bøyum, Kristoffer Eskeland,Olav Lernes, Sondre Myklebust, Jarand Naterstad, Mathias Guddal.

Innbyttere: Petter S Boot og Jakob Taranger.

Trener: Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 − sixteen =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.