G16 Odda 2-Rosendal/Uskedal

G16 lagbilde
Endelig seriestart og vi skulle møte Odda i første kampen. I garderobe før kampen var vi tydelig på hvordan vi ønsket å spille og at vi fikk en felles forståelse for dette i alle lagdelene. Vi lykkes med å være samkjørte og viste i store deler av kampen flott fotball og samhandling. Rosendal/Uskedal dominerer kampen og vinner helt fortjent 2-6 denne kvelden. Gutta har trent godt i vinter og vi har stort sett hatt fokus på balltempo, possession og basictrening. Helt grunnleggende for å kunne spille god fotball. Det er alltid spennende å se hvordan utbytte av alle treningene iløpet av vinteren blir. Og mye av det gutta leverte i går holder høyt nivå.

Vi begynner kampen med å starte opp mot vinden, noe vi selv ønsket. Kampbilde første ti minuttene er jevnspilt uten de helt store sjansene. Men så øker Rosendal/ Uskedal litt tempoet og setter mer bevegelser i sving, nå nærmer det seg nettkjenning! Og etter 12 min så er det kristoffer Eskeland som fra ca. 22 meter skyter mål med ett skikkelig knallskudd. Det går ikke mer en 14 minutter, så får vi en opprulling på venstreside av Mathias og Sondre, det går fort og Odda forsvaret er totalt utspilt, Sondre Myklebust øker til 0-2. Vi er gode i denne perioden, skaper mange sjanser og kunne fort økt ledelsen ytterligere.

Vi detter litt ned etter hvert og Odda får en mulighet etter 33 min. Her gir vi Odda en gratis sjanse med å stå stille uten press på motstander inne i vår 16 meter, Odda utligner til 1-2. Dette står seg til pause. Vi snakket i pausen om å finne litt tilbake til kampplanen som vi viste mye av i første del av omgangen.

Vi starter bra i 2 omgangen, Kristoffer Eskeland igjen med storslegga, stillingen 1-3. Sondre Myklebust gjør det meste sjøl og tar av 2 Odda forsvarere og øker til 1-4. Ny corner til Rosendal/Uskedal, vi flytter opp hodestyrken i laget, Erlend Seglem er på plass og går høyt på innlegget og header elegant i mål, stillingen 1-5. Odda har ett godt lag og når vi glemmer oss litt ut, blir vi hardt straffet for det. Innlegg for Odda fra høyre og umarkert spiller banker ballen utagbart for keeper i mål på direkten, stillingen 2-5.

Ny corner til Rosendal/Uskedal, corner fra venstre, innlegget blir klarert ut og vi får ett skuddforsøk. Oddakeeper må gi retur og der er Erlend Fredheim, rett mann på rett plass, stillingen 2-6. Det blir også¨sluttresulatet. Guttelaget til Rosendal/Uskedalen spilte god fotball i store perioder og det skal bli tøft for motstanderene våre om vi fortsetter med å utvikle laget i den retningen.

Mange som leverer idag, Forsvarsrekka vår med Espen Mikal, Ian, Erlend og Sander leverer stort, med unntak av første målet til Odda da vi ikke markerer tilstrekkelig. Sondre Myklebust har flere sjanser til å skore, men gjør en kjempegod jobb på topp og kant. Vurderte en stund å endre formasjon til 4-3-3, da Sondre ble markert ut med alltid 2 stoppere, det ga store rom på sidene. Olav Lernes som vår sisteskanse blir ikke satt på de aller største prøvelsene, men har god kontroll på og er en sikker støtte som sweeper. Bestemannsprisen idag blir tredelt, Kristoffer Eskeland, Sondre Myklebust og Ian Bjørke. Neste kamp blir hjemmekamp 16 april mot Njardar/Tysnes, da håper vi på mange publikum og lover å levere storspill.

Mål: Kristoffer Eskeland 2, Sondre Myklebust 2, Erlend Seglem 1, Erlend Fredheim 1. Gule kort: Ingen, en advarsel til Odda.

Troppen: Olav Lernes, Espen Mikal Alfarnes, Ian Bjørke, Erlend Seglem, Sander Myklebust, Torstein Myklebust(kaptein), Torgeir Bøyum, Kristoffer Eskeland, Jarand Naterstad, Sondre Myklebust, Mathias Guddal.

Innbyttere: Petter S Boot, Andreas Ølvestveit, Erlend Fredheim, Marcus H Såtendal.

Trener Raymond Bård Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve − three =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.