G16 Rosendal-Njardar/Tysnes 8-2

G16 lagbildeEtter storspill mot Odda 2 så var vi spente på fortsettelsen mot Njardar/Tysnes. Bortelaget mønstret bra mannsterke med to overårige solide spillere i troppen. Det skulle vise seg å ikke være nok for Njardar/Tysnes til å tukte gutta fra indreluten, ikke den helt store kampen fra Rosendal, men det holdt allikevel til 8-2 seier.

Rosendal starter godt og det går bare 5 minutter, gjennomspill fra Mathias til Sondre, stillingen 1-0. 8 minutter, skudd fra Mathias som keeper gir retur på og en våken MyklebustSondre er på og øker til 2-0. Sondre med ekte hatrick når etter kun 12 minutter. Flott løp inn fra venstrekanten og sikkert i mål. Sondre var god i denne kampen, han fikk dessverre ikke spille mer en ca. halve kampen grunnet alagskamp og kommende juniorkamp. Men, han trenger heller ikke mye spilletid for å makere seg, det ble nivåheving på banen med en gang han kom utpå.

MathiasSå etter 16 minutter, Mathias øker til 4-0 etter godt forarbeid fra Jarand. 4-0 står seg til pause, tempoet i kampen datt betraktelig mot slutten av omgangen, vi blir stillestående uten gode bevegelser og en av grunnene er nok at vi leder allerede komfortabelt. Men, vi må bli flinkere til å nullstille, jobbe for hvert mål som om stillingen var 0-0.

Litt å gå på her, gutter! 2.omgangen i gang og det blir litt Hawai fotball, noe som medfører at vi feller motspiller og får straffe imot. Olav Lernes med tydelige protester på at felling skjedde utenfor 16 meter, men har dommer bestemt seg, så kommer vi ingen vei med det! Njardar/Tysnes reduserer, 4-1. Denne perioden, fortsetter med dårlig fokus og bevegelser, Sondre med skudd i tverrligger, men det vil seg ikke. Men, Njardar mestrer bedre spillet og klarer å redusere ytterligere, stillingen 4-2. Men, så takker Rosendal for seg å finner litt tilbake til finspillet og tempoet, 28 minutter, Sondre igjen med ett herlig langskudd, stillingem 5-2. SONDRE 6-2 etter pasning fra Kristoffer.

Olav er flyttet fram, ønsker å revansjere straffemålet og er veldig nærme med stolpeskudd. Mathias med skudd fra 17 meter, stillingen 7-2 etter 36 minutter. Kristoffer avslutter målfesten med 8-2, keepertabbe på langskudd.

Vi er tafatte i store deler av kampen, særlig midtbanen må ta litt av ansvaret denne gangen. Så får vi også noen taktiske feil i forsvaret med innkast inn i banen i stedet for langs linja, det bør vi prøve å unngå. Men, vi skal ikke klage så mye, vi vinner helt fortent og med sifrene 8-2, så har vi fått til noe allikevel.

Neste kamp blir topp oppgjør mot Trio/Halsnøy 2, viktig kamp og EL Clasico. kampen spilles på Husnes(kvednabekkjen) tirsdag neste uke. Ingen tvil om bestemannsprisen mot Njardar/Tysnes, Sondre Myklebust. Men, Mathias Guddal leverer også en god kamp, 2 mål og 2 assister.

Mål: Sondre Myklebust 5 mål, Mathias Guddal 2 mål, Kristoffer Eskeland 1 mål. Gule kort: Olav Lernes

Troppen: Asgeir Vågen, Olav Lernes,Erlend Seglem, Espen Mikal Alfarnes, Mats L Eik, Torstein Myklebust, Kristoffer Eskeland, Torgeir Bøyum, Jarand Naterstad, Mathias Guddal, Sondre Myklebust.

Innbyttere: Petter S Boot, Andreas Ølvestveit, Oskar Jekteberg, Ian Bjørke

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve − 11 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.