G16. Rosendal-Os (1-4)

I vår pulje med mange sterke lag, så blir alle kampar å regna som storkampar. Men denne dagen var det storfint besøk fra Os som var i vente. Rosendal starta best, men Os fekk etter kvart vist gode 1. divisjonstaktar og kontra inn 3 kjappe tidleg i 2 omg.

1. omgangen starta med eit visst overtak fra Rosendal. Me hadde godt press på Os, som nok låg litt defensivt mot serieladeren(Rosendal).
Men kampen var for all del åpen. Etter ca. 24 min får Os straffe etter at Tobias sklei ned ein motspelar innanfor 16.meteren.
Det var vått og litt sleip dekke på gras matta, så ein litt uforskylt, men ikkje nåke å krangle med dommaren om. Os puttar ballen i mål og ledar 1-0.

I pausen snakka me om å få til eit meir etablert spel på midten og komma til fleire avslutningar. Me gjorde nåken mindre endringar,Tobias blei flytta fram på topp. Ruben kom inn på høgrekanten.

2. omgangen starta med at Os trykka meir på og kom til fleire avslutningar. Etterkvart fekk dei 2-0 skoringen og me henger desverre litt for lenge med geipen, for mål nummer 3 og 4 kommer iløpet av 3. minutter.
Me har knapt tatt avspark før ballen ligger 2. ganger i eget mål. Og kampen er i realiteten kjørt. Me får ei etterlengta skoring heilt på tampen i det 79. minutt av Sondre Myklebust.

Spelarbørsen: GGG: Kurt Raymond Jegteberg GG:Vegard Ripel G: Marius Myklebust
Gule kort: Gult kort til Marius Myklebust. Dommar: Are Ulseth
Desse var med: Eivind Bjørnebøle,Eivind Haavik,Kurt Rymond Jegteberg(kaptein),Tobias Frislev,Vegard Ripel,Olav Lernes,Hermund Døssland,Marius Myklebust,Sondre Myklebust,Håvard Hunstad,Simon Korttila.
Innbytterar: Jonas Are Mehl,Mathias Guddal,Torgeir Bøyum,Alexander Fredheim,Kjartan Tungesvik,Mats Olsen og Ruben Særsten