G16 Rosendal- Trio/Halsnøy2 – 6-4

G16 lagbildePangstart, nedtur og fokus på dueller, lagånd. Det var det denne kampen skulle inneholde i rett rettefølge. Rosendal går i ledelse allerede etter under ett minutt, mener det stod 40 sekunder på klokka. Men, pauseresultatet er 1-4 ledelse til Trio/Halsnøy 2. Som nevnt så åpnet vi målprotokollen allerede i underkant av ett minutt, årets raskeste skåring for vår del. Olav aleine med keeper etter flott assist fra Torstein Myklebust. Kanskje ble vi litt sjokket av det tidlige målet, for vi tok liksom kvelden rett etterpå. Selv for det seiersvante guttelaget til Rosendal, ble det nok hard kost. Bortelaget reduserte like etterpå, 5 minutter spilte og stillingen 1-1. Her står bortelaget helt uten press i farlig sone. Bortelaget får full tenning og tror det skal være mulig å slå laget som er ubeseiret så lang i år. Og vi gir de store forhåpninger når de øker til 1-2, 1-3, 1-4. Vi kommer til en fin avslutning med frispark som tas av Olav og Sondre header i mål, stillingen 2-4 til pause.

Pausepraten skulle bare inneholde en ting, fokus på dueller og gjenvinning. Nå måtte vi våkne å ta tak i det som var oppgavene i 2 omgangen.

Ett nytt lag entrer banen og kjører hele omgangen med total dominans. Jarand reduserer til 3-4, Sondre 4-4 etter assist fra Kristoffer Eskeland, Sondre 5-4 og Jakob Taranger etter spikeren i kista med en flott skoring som går i fin bue over keeper fra venstrekanten. Vi får en periode i andreomgangen 2 gule kort med ett minutt mellomrom. Da spilte vi med kun 9 mann på banen før karantene var sonet( 5 minutter). Olav og Sondre måtte ta en pause for litt harde taklinger. Selv om vi kun vinner med 2 mål, så er det i tillegg mange sjanser til å putte flere. Vi burde med litt hell fort kunne hatt tosifret denne kampen.

Konklusjonen er rimelig enkel, vinn duellene, så vinnes kampene stort sett. Vi hadde mange som tok tak i kampen denne andreomgangen, Torgeir Bøyum, Kristoffer Eskeland, Olav Lernes med solid spill sentralt(2 omgangen), Ian Bjørke viser imponerende takter som sisteskanse, blir bare bedre og bedre. Sondre er viktig for å true bakrommet til motstander, og en sikker målskorer. Kaptein Torstein Myklebust med flere raid på høgrekanten og flott assist på første målet. Sander Myklebust imponerer også godt, god med ball og lite ballbrudd, viktig mann på vår venstreback. Neste kamp og siste i pulja før ferien er mot Trio/Halsnøy 3, bortekamp neste tirsdag. Vinner vi den, så har dåke 8 strake seire, tar vi med treningskampen mot Trio/ Halsnøy 1, så er det 9 strake seire og det er vel godkjent.

Mål: Olav lernes 1 mål, Sondre Myklebust 3 mål, Jarand Naterstad 1 mål, Jakob Taranger 1 mål.

Troppen: Asgeir Vågen, Ian Bjørke,Andreas Ølvestveit, Torgeir Bøyum, Kristoffer Eskeland,Olav Lernes,Jarand Naterstad, Erlend Seglem,Torstein Myklebust, Sander Myklebust, Petter S Boot.

Innbyttere: Sondre Myklebust og Jakob Taranger.

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + five =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.