G16 Rosendal- Trio/Halsnøy 2

Lagbilde gutalagTreningskamp i Rosendal mot Trio/ Halsnøy sitt 2-lag. Treningskamper er viktig før sesongstart og vi ønsket å starte litt «rolig» og øke på utover i kampen. Aldri før har vel ett G16 lag i Kvinnherad hatt sterkere reservebenk en denne kvelden. Trio/Halsnøy fikk første målet tidlig i 1 omgangen, men fra der og utover handlet det bare om ett lag, Rosendal.

Trio/Halsnøy åpnet målkontoen tidlig 1 omgang etter ett fint angrep. Vi blir litt tafatte og klarer ikke ta helt tak i duellene. Vi svarer ganske kontant med å komme med ett par halvsjanser, Olav Lernes og Ian Bjørke farlig frempå første del av omgangen.

Store deler av 1 omgangen blir det mange baller i luften, selv om trener vil ha de langs bakken med hurtig kombinasjonsspill. Rosendal viser flere gode takter, men blir ikke den rytmen i spillet som vi håpet på i 1 omgangen. Mats L Eik hadde flere gode løp med imponerende fart opp langs linja, veldig bra Mats!

Det nærmer seg slutten av omgangen og vi høster litt fra reservebenken, og det går ikke lenge før det gir resultat, 38 minutter i kampen, strålende assist fra Torstein Myklebust til Sondre MyklebustMyklebust, stillingen 1-1. Det blir også pauseresultatet.

2 omgangen starter med at Rosendal går i ledelse, 42 minutter, Sondre igjen frempå, skyter hard i tverrligger men Jarand Naterstad er våken og først på ball, stillingen 2-1.

45 minutter, Mathias med stor fart i bakrommet etter assist fra Torstein Myklebust, Mathias setter ballen enkelt i mål, stillingen 3-1.

Rosendal kjører kampen til de grader, vi blir litt for overivrige og pådrar oss mange offsider, her må vi ha større fokus, gutter!!

54 minutter spilt, Sondre igjen aleine med keeper, stillingen 4-1. Sondre avslutter også med målprotokollen med 5-1 skoringen i det 79 minutt.

Vi gjør en grei kamp, fortsatt mye å gå på her. Men, vi lykkes med deler av kampplanen, spiller mye på 1og 2 touch i etableringsfasen og setter mye fart siste 1/3 av banen i angrepsfasen. Pasningsspill og intensitet har vi kapasitet til å ytterligere å heve. Torstein Myklebust, vår bestemann i dag. Han viser gode takter med å være god med ball og enda bedre uten ball, fine bevegelser og stort sett spillbar. Torstein bidrar også med 2 assister denne kampen og har ett par muligheter til å øke ledelsen til Rosendal. Mats L Eik spiller en god kamp, fine løp som breddeholder og solid spill fra backpossisjon.

Torstein MyklebustVi er i dialog med å få treningskamp mot Odda 1, da må vi opp flere hakk. Det skal vi klare, denne kampen bærer litt preg av at vi får gjøre stort sett som vi vil og er ikke helt på tå i det store og hele.

Troppen:

Asgeir Vågen, Andreas Ølvestveit, Erlend Seglem, Mats L Eik, Marcus H Såtendal, Espen M Alfarnes, Olav Lernes, Ian Bjørke, Oskar Jegteberg, Erlend Fredheim, Petter S Boot.

Innbyttere:

Mathias Guddal, Sondre Myklebust, Torgeir Bøyum, Kristoffer Eskeland, Jarand Naterstad, Torstein Myklebust.

Trener:

Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 − six =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.