G16 Trio/Halsnøy 2- Rosendal/Uskedal

G16 lagbildeDet ble en spennende kamp i toppoppgjøret på Kvednabekkjen. Hjemmelaget ledet 2-0 etter bare 6 minutter, etter at vi ble tatt litt på senga av angrepsvillige og hurtige spillere på topp for Trio/Halsnøy. Vi klarer å holde fokuset og mobiliserer for å hente inn forspranget med å ligge under med 2-0. Imponert over laginnsatsen og at vi har gode matchvinnere både foran og bak på banen i dag, det blir seier 2-3 til Rosendal/Uskedal.

Kampen startet mer eller mindre som ett sjokk, først en liten forsvarsfeil og hurtigtoget til hjemmelaget var ikke mulig å stoppe aleine med keeper, stillingen 1-0. og etter 6 minutter står det 2-0. Vi rister av oss skuffelsen og forstetter å jobbe med vårt, og skaper flere nesten sjanser. Det ligger litt i korta at vi må unngå flere baklengs før utligningen kommer.

Så får vi frispark og Erlend Seglem løfter inn i 16 meteren og der står Mathias Guddal umarkert og får mesterlig headet bakover og i mål, herlig skoring, stillingen 2-1 etter 16 minutter. Det bølger litt frem og tilbake, vi må jobbe godt for å holde hjemmelaget. De er flinke til å komme på løp og vi må unngå at de får slå gode bakromspasninger.Mathias

Det står seg 2-1 til pause, og det er igrunn helt fortjent.

I Pausen snakker vi om å holde fokus på våre oppgaver, ikke stresse tross at vi ligger under med ett mål. Vi er enige om å jobbe hardt for å skape balanse i regnskapet å få tidlig uttelling.

Det går bare 8 minutter av 2. omgangen før vi er ajour, Mathias igjen, stillingen 2-2, vi har ett lite spillmessig overtak og har fått los på å jage vinnermålet. Mathias med hatrick etter 54. minutter, stikker gjennom ett litt nølende forsvar og skyter i mål, endelig ledelse 2-3.

OlavVi har flere spillere som markerer seg stort for å klare snuoperasjonen , Olav Lernes har flere viktige redninger som er helt avgjørende. Han var flink til å komme ut å i rett tid for å bryte mulige sjanser for hjemmelaget. Olav Lernes hadde også en klasseredning på stillingen 2-0, her viser Olav god refleks og keeperbasic, klasse!!

Kristoffer Eskeland viktig man sentralt for oss i dag, sammen med Torstein Myklebust, begge spilte en god kamp. Petter S Boot var veldig nærme på slutten med å få skoring, fikk foten på ballen like foran mål, men dessverre over.

Sander Myklebust imponerte veldig på venstrekanten, ser veldig likheten på han og broren Marius Myklebust i spillestil. God fotballforståelse, sleip og fin teknikk. Både Sander og Marcus Såtendal er G14 spillere og viser godt igjen med overårige spillere.Sander Myklebust

Alt i alt, takk til Trio/Halsnøy som gir oss god kamp, det trengte vi! Vi gjorde jobben og tommelen opp for at vi holder fokuset i en presset situasjon, gode pasninger og bredde i spillet. Vi har kontroll på midten og vinner på grunn av det!

Bestemannsprisen er todelt denne kvelden, Mathias Guddal og Keeper Olav Lernes. Mathias viser finfin teknikk som selv hjemmelaget applauderte og Olav med viktige redninger, helt avgjørende.

Desse var med: Olav Lernes, Ian Bjørke, Espen Mikal Alfarnes, Erlend Seglem, Mats L Eik, Torgeir Bøyum, Kristoffer Eskeland, Torstein Myklebust(Kaptein),Jarand Naterstad, Sander Myklebust og Mathias Guddal.

Mathias Guddal 3 mål Gule kort: Ingen, fin kamp med at begge lag har fokus på spill. Innbyttere: Andreas Ølvestveit, Petter S Boot, Oskar Jegteberg og Marcus H Såtendal.

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 − 1 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.