G19 Bergen Nord- Trio/Rosendal/ Halsnøy

Lagbilde juniorSeriestart og bortekamp mot toerlaget fra vårsesongen. Vi regnet med at det skulle bli ett tøft oppgjør mot ett fysisk lag fra Salhus. Kampen ble spilt på nøytral bane, grunnet nytt dekke på hjemmearena i Salhus. Synd kampen ikke gikk dagen etter, da skulle spilt på gryande nytt underlag. Juniorlaget med forholdsvis ungt mannskap, debut for Espen Mikal Alfarnes. Vi mønstret flere av guttespillerene fra Rosendal som blir å regne som del av stammen i åra fremover. Viktig med ny tilvekst i juniorlaget når flere tar steget fullt opp mot a-laga. Bergen Nord med bra trøkk fra start, både vi og Bergen Nord var med på årets NorwayCup og begge laga hadde finalelag i pulja. Vi møtte som Kurdistan som vant, mens Bergen Nord hadde Hallingdal/ Geilo FK i pulja. Som nevnt, så var det tydelig at «Hjemmelaget» hadde føringen i 1 del av omgangen, ledelse etter 8 minutter.

Vi er tafatte i duellspillet og vinner ikke 1 dueller og igrunn ikke 2 baller heller, da blir det mye løping etter ball og reduserte muligheter for å skape noe selv fremover. Men, vi får til å utligne etter assist fra Lars Bernhard til Sondre- fin flikk innenfor 16 meteren etter godt forarbeid av Lars B, stillingen 1-1. Litt mot kampbilde, for Bergen Nord har banespillet denne perioden. Og det vises igjen med 2-1, 3-1 og 4-1 etter 21, 26 og 28 spilte minutter. Her er vi rett og slett dårlige, mange brudd og lite gjenvinning. Vi ruller opp litt angrep, men går for lenge med ball, får press og brudd.

Her må vi skjerpe oss!!! Positivt er at vi tar litt mer tak etter nedsablingen og vinner flere dueller, spiller litt enklere og får redusering- frispark fra Dawit, går helt nede ved stolperoten til høyre for keeper, stillingen 4-2. Pausepraten går litt på å ta ansvar, vinne dueller, spille mer på 1-2 , unngå brudd i farlige overganger. Vi ønsker å få spenning i kampen å få redusering tidlig i omgangen. Vel, Bergen Nord punkterer med 5-2 etter 49 minutter. Resten av omgangen blir litt frem og tilbake, vi har skudd i tverrligger fra Sondre Myklebust, Lars Bernhard Heggøy med ettpar brukende sjanser, men begge laga sliter med nettkjenning i store deler av 2 omgangen. Men, helt på tampen, innlegg fra Bergen Nord, stillingen 6-2 og 7-2 helt på tampen, etter 90 minutter. Positivt er at vi skaper sjanser mot ett godt lag, men 7 baklengs er i overkant. Vi møter OS FK 1 hjemme uke 35. Husnes Stadion, da viser vi andre takter.

Troppen: Eivind Bjørnebøle, Warhel Suleman(kaptein), Thomas Bruflat, Ruben F Særsten, Saimon Gebreslasie, Marius Myklebust, Torgeir Bøyum, Dawit Kahsay, Lars Bernhard Heggøy, Emanuel Onasaka og Sondre Myklebust.

Innbyttere: Jarand Naterstad, Espen M Alfarnes

Gule kort: Thomas Bruflat og Dawit Kahsay. Mål: Sondre Myklebust, 1 mål, Dawit Kahsay, 1 mål

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one + 13 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.