G19 Fyllingsdalen 5- T/R/H

Det er alltid ett spørsmål hvilke ferge vi skal ta på bortekampene. Enkelte tidspunkt passer liksom ikke uansett, enten blir vi for tidlig eller så blir det litt knapt med tid til oppvarming. Denne gangen ble det også slik. Vi kom litt seint på i garderobe og fikk minimalt med oppvarming. Noe som 1 omgangen bar tydelig preg på.

1 omgangen i gang og vi får ikke til å sette tempo, sliter også med pasningene og fokuset. Fyllingsdalen er ett godt lag, så vi blir kjørt litt de første 20 minuttene. Fyllingsdalen har i denne perioden skoret sitt første på ett innlegg fra høyre mot bakerste stolpe, der vi ikke følger løpet godt nok inn og det blir lett å sette inn ledermålet for Fyllingsdalen. Hjemmelaget øker på nytt etter noe famlende markering hos oss. Men, etter 20 minutter har vi fått varmen i kroppen(oppvarming), og begynner å legge press på Fyllingsdalen, det er fullt fortjent når Eivind Saghaug legger frisparket i nota fra ca. 30 meter, 36 minutter ut i omgangen. Eivind har for vane å gjøre det på denne måten, enkelt og greit! Pauseresultat blir 2-1 til hjemmelaget. I pausen maner vi opp til mer innsats både på returløp og i angrep. Alle er inneforstått med at mye kunne gjøres bedre, med unntak av frisparket til Eivind! 2. omgangen i gang og det er ett nytt Kvinnheradlag som entrer banen. Vi kjører Fyllingsdalen i kne fra start til slutt. Fyllingsdalen blir skikkelig presset, alt begynner å ta lengre tid. Det går fryktelig seint med ny kampball når denne er sparket over gjerdet, Fyllingsdalen bruker også rimelig lang tid på å ta frispark og utspark fra mål. Vi skaper sjanser og burde ha skoret ved flere anledninger, Martin hadde ettpar veldig store sjanser, men i dag ville det seg ikke. Synd, for etter en hederlig innsats i 2 omgangen, så hadde det vært fullt fortjent. Vi får ny kamp allerede tirdag 9 september kl. 19.15. Da skal vi ha hjemmekamp mot Frøya. Og da skal vi være i gang og klar for kamp før 20 minutter ut i omgangen.

Målskorer: Eivind T Saghaug, 1 mål.

Gule Kort: Fredrik Eide

Desse var med: Lagoppstilling: Mats B Ekeland, Vegard Johnsen,Eivind T Saghaug, Sander Lillesletten, Vegar Bauge, Ole Martin Hillestad, Emanuel Onasaka,Mathias Guddal, Warhel Suleman, Martin Veastad, Fredrik Eide

Innbyttere: Saimon Gebreslasie, Daniel H Øvstebø

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 − 1 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.