G19 Mathopen-T/R/H 3-4

Tilbakemeldingene fra andre lag vi hadde møtt i serien, var at Mathopen var ett bra lag med en sterk og rask spiss på topp. Kraftpluggen på topp for Mathopen var god for 180 kg i benk. Stian Myklebust ble rimelig stiv i blikket når han ble tatt ut som markeringsstopper denne kampen. Nå var gode råd dyrbare, og etter litt kjapp hoderegning ble det klart at samlet så manglet våre 2 stoppere bare 15 kg i benk på kraftpluggen fra Mathopen, så da var det ikke så skummelt allikevel!

Det var en viktig kamp for Kvinnherad laget, med seier så er vi med i toppen og kjemper om puljeseieren. Opprykk er så godt som avgjort og målet nådd!
Men, det var en tøff batalje denne ettermiddagen, Mathopen har en liten kuntsgressbane og var gode til å utnytte dette ved å holde ett tidlig press hele kampen.
Dette medførte at det ble lite etablert spill og mye dueller.

Mathopen går i føringa allerede etter 5 minutter. Det bølger fort frem og tilbake, mye omstilling hele tiden. Og etter 13 minutter i omgangen, så fyrer Dawit Kahsay av fra ca 20 meter, stillingen 1-1.

Vi prøver å finne rom, men Mathopen er gode på press og raske på overgangene. Vi sliter litt med å finne roen. Blir mange høye skuldre og feilpasninger, dessverre.
Mathopen får frispark fra venstrekanten, ca 23 meter. Vår keeper Eivind må dessverre se ballen i mål, burde nok normalt sett vært keepermat for vår gode sisteskanse. Men, Eivind leverer etter dette en veldig god kamp, og har flere klasseredninger som holder oss inne i kampen.

Nå har vi havnet bakpå igjen og må på ny mane til innsats. Vi hadde med oss 2 stk 99 modeller denne kampen, Mathias Guddal og deby for Kristoffer Eskeland. Begge skulle sette sitt preg på kampen, Kristoffer kronet debyen med å bli matchvinner, strålande!
Mathias utligner etter 35 minutter, stillinge 2-2. Dette står seg til pause.

I pausen legger vi om til 4-3-3 for å få litt mer bredde, vi drar også fordel av medvind i andre omgangen( 9 m/s). Vi blir nødt å få mer bevegelse rundt ballfører å slå litt tidligere opp i banen. Mathopen tettet godt på midten og det var på grensen til at det skulle vært «kølapp» ordning i midtsirkelen.
Endelig er vi i føringa, Martin Veastad etter 68 minutter, assist fra Sander fra stopperpossisjon. Vi har i denne perioden fått ett litt større overtak på kampen, men det bølger fort og Mathopen er farlige kampen gjennom.

Nevner at det bølget fort, og etter 69 minutter så utlignet Mathopen, stillingen 3-3.

Vi øyner ett håp om 3 poeng, får vel også ett feil annulert mål, der motspiller river sin egen keeper overende og får frispark?
Så, etter 79 minutter er Kristoffer på rett plass til rett tid, breisider inn seiersmålet, stillingen 3-4.

En herlig seier i en kamp med mye tempo og dueller. Vemund Grønstøl leverer sterkt på midtbanen i dag. Stian Myklebust og Sander Lillesletten demmer godt opp for kraftpluggen og Mathopen spillerene,

Målskorer: Dawit Kahsay- 1mål, Mathias Guddal- 1 mål, Martin Veastad- 1 mål, Kristoffer Eskeland- 1 mål.

Gule kort: Martin Veastad.

Desse var med:
Eivind Bjørnebøle, Sander Lillesletten, Stian Myklebust, Eivind T Saghaug, Vemund Grønstøl, Mathias Guddal, Andreas Thorkildsen(Kaptein),Eivind Haavik, Warhel Suleman, Dawit Kahsay og Martin Veastad.

Innbyttere:
Saimon Gebreslasie, Ruben F Særsten og Kristoffer Eskeland

Trener
Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four − three =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.