G19 Nymark- T/R/H 6 april kl. 16.00 6-0 (2-0)

Juniorlaget fra Kvinnherad med bortekamp mot Nymark. Det ble ikke helt det store øyeblikket denne kampen og vi kan enkelt summere sesongen så langt etter to spilte seriekamper med: «opp som en fjert og ned som en lort» Nymark var rykket ned som nest dårligste lag fra 1 divisjon til denne sesongen. Men, utfra kampbilde så skal vi absolutt kunne være på høyde med Nymark. Dessverre, så vil det seg ikke i denne kampen. Vi har betydelig mange brudd imot og blir løpende etter ballen i store deler av kampen. Lagbilde Junior

1 omgangen bærer preg av at Nymark slår lange baller i bakrommet og drar fordel av medvinden i første omgangen. Vi blir stadig litt på etterskudd med tellefeil i forsvaret og står for høyt i banen slik Nymark spiller opp med lange baller. Nymark har bra fysikk i laget uten det store finspillet. De få gangene vi lykkes med å spille ball, så får vi store rom å spille på. Først 41 minutter ut i omgangen får Nymark uttelling etter corner. Og 2 minutter seinere er Mats Ekeland litt uheldig og ballen glipper i mål. 2 omgangen blir mye lik første omgangen, med unntak av at Nymark nå ikke slår så mange baller i bakrommet, men kriger seg gjennom på midtbanen. Vi er ikke tette nok i duellspillet og er på etterskudd. Nymark skorer etter 7 min, 10 min, 15 min. kampen er uten tvil avgjort. 33 minutter ut i 2 omg får vi en mann utvist med direkte rødt kort. Eivind T Saghaug med en i overkant stygg takling og dommer er ikke i tvil. Nymark setter inn nådestøtet med 6-0 etter 44 minutter. Kampen ender med 6-0 tap.

Helge Mehammer med positivt innhopp i 2 omgangen

Helge Mehammer med positivt innhopp i 2 omgangen

Vi endrer litt på formasjonen i andre omgangen, Martin Veastad ble mye aleine på topp i dag, ble litt bedre med en 4-4-2 og Dawit Kahsay som spissmakker. Helge Mehammer inn etter pause sentralt, og bidro positivt til at vi kom oss litt mer fremover på banen. Vi skal kunne levere mye bedre en dette, Nymark er ikke så gode som resultatet viser, men vinner helt fortjent. Nå får vi legge denne kampen bak oss, se fremover til neste kamp mot Lyngbø, hjemmekamp på Halsnøy 26 april. Som om ikke tapet mot Nymark var nok, så hadde vi kjøpt biletter til Brann-Stabæk på stadioen. Brann tapte 2-1 på hjemmbane. Men, Nest/Sotra vant sin deby i 1 .div med 2-1 seier på bortebane.

Desse var med: Mats B Ekeland,Warhel Suleman,Vegard Johnsen,Stian Myklebust,Ole Martin Hillestad, Sander Lillesletten,Kjetil Eide(kaptein), Fredrik Eide,Svein Helge Mehammer,Eivind T Saghaug, Martin Veastad. Innbyttere: Vegar Bauge, Hermund Døssland,Hans Fredrik Zimmer,Helge Mehammer og Dawit Kahsay.

Trener: Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 2 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.