G19 OS-Trio/Rosendal/Halsnøy 2-3

Lagbilde junior
Mye folk på baneanlegget på Os denne ettermiddagen, vi skulle spille side om side med cupkamp senior mellom Lysekloster og Songdal. Enkelte tilskuere hadde plassert seg haugen slik at de kunne følge begge kampene.

Det hele startet med ett forrykende tempo, Os er uten tvil ett sterkt lag. De har tre juniorlag i år, laget holdt også til kvartfinale A-sluttspill under Norwaycup 2014. Men, vi hadde en plan og villig til å jobbe knallhardt for å ta alle poengene med heim.

Det juniorane fra Kvinnherad leverte denne kvelden var imponerende, vi vinner 2-3 og det helt fortjent. Første bud for å vinne kamper, er at laget har tro på at det er mulig og at det er en plan i bunn. Gutta hadde troen og planen ble servert i garderobe før kamp. Vi lyktes fult ut i dag, helt rått!!

Kampen i gang og Os drar opp tempoet til de grader, vi følger opp med høyt press kombinert med å skalke alle luker for spill i mellomrommet. Os stresser veldig med å spille seg ut og vi bryter i bakrommet og Sondre Myklebust fører laget i ledelse 0-1 etter bare 5 minutter.

Vi jager flere muligheter i denne perioden, Saimon og Sondre kombinerer med flott frispill på høyrekanten og det er nesten, men dommer blåser offside. Os prøver å finne rom, men vi har god balanse og kontroll bakover, Olav Myklebust, Simen Røssland og backene med Daniel Øvstebø og Vegard Johnsen leverer sterkt og viser god forståelse. Etter rundt 20 minutter får Os uttelling da vi er litt uheldig med klarering og hurtig kantspiller fra Os kommer fri. Stillingen 1-1.

Ruben F Særsten blir frispilt av Sondre Myklebust etter rundt 35 minutter, plasserer skuddet godt mot stolperoten til høyre for keeper, vi er igjen i føringen, stillingen 1-2. Vi har hatt en liten føring så langt i kampen og Sondre Myklebust har hatt ettpar solide muligheter etter klassepasninger fra Marius og Saimon.

Vi snakker i pausen om å fortsette å holde trykket oppe, det vil koste men skulle vi fortsette i samme formasjonen, så var det alternativet. Gutta var godt kjørt, men villige til å gi alt denne kvelden. Kampbilde blir mye det samme i 2 omgangen, vi orker å stå høyt å jobbe 2-veis på kantene. Det var ikke få løp og kilometer som ble nedlagt på Kuventræ. Os ønsket å tette bakrommet som vi hadde truet gang på gang, keeper flyttet seg høyt i banen for å kunne bryte innspill.

En våken Simen Røssland skulle sette en solid stopper for det. Han fyrer av ett langskudd med god høyde fra ca. 60 meter, keeper rygger, men er sjanseløs på å ha kontroll, ballen treffer stolpe og ut i feltet. Der venter Sondre Myklebust, stillingen 1-3.

Det er kun 12 minutter igjen av kampen, Os fosser frem og dobler opp på kanter med flotte og presise innlegg. Vi kjemper iherdig for å holde unna. Så får vi corner imot fra venstre og med presist innlegg så header Os inn 2-3 målet. Nevner at Olav Lernes er på ball. Olav hadde også tidligere en klasseredning av de sjeldne.

Vi er på overtid, og endelig kommer fløytesignalet, seieren er i boks og det på ærbødige Kuventræ. Vi vinner kampen for de vi er villige til å stå løpet helt ut. Vi følger kampplanen kollektivt til punkt å prikke. Sander Lillesletten og Eirik Wangensten la ned mye hardt arbeid som kantspillere. Marius Myklebust, Fredrik Ekeland og Saimon Gebreslasie, gode og kompakte sentralt, flotte innspill i bakrommet på kant og inn mot en angrepsvillig Sondre Myklebust. Nå venter Djerv/Nordnes på søndag, hjemmekamp på Kvednabekkjen, seier der så er det tabelltopp. Møt opp å støtt laget denne dagen!

Desse var med: Olav Lernes, Simen Røssland, Olav Myklebust, Daniel Øvstebø, Vegard Johnsen, Marius Myklebust, Saimon Gebreslasie, Fredrik Ekeland, Sander Lillesletten, Eirik Wangensten og Sondre Myklebust.

Innbytter: Ruben F Særsten

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 − twelve =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.