G19 Smørås 1- T/R/H: 4-0

Det var mye spenning knytt rundt kampen. Smørås kunne med seier rykke opp til 1 div forutsatt at Nymark tapte sitt oppgjør. Vi spilte om 3 poeng for å kunne fortsette høstsessongen i 2 div. Smørås vra ubeseiret denne vårsessongen og laget med desidert flest skorede mål. Dommerkortet var beskrevet med kun 95 og 96 modeller, altså 2 og 3 års juniorer. Vi hadde med oss to debutanter, Olav Lernes som keeper og Kjartan Tungesvik som deffansiv midtbane(duellspiller). Det blir en kamp hvor gutta viser STOR kampmoral, årsbeste uten tvil! 1 omgangen ligger vi 100% organisert i bakre rekker og har måtte satse på kontringer. Smørås har så og si ingen store sjanser denne omgangen og det mot ett lag som har over 40 mål i vårsessongen. Vi skaper heller ikke de store sjansene, Stian Myklebust på topp for T/R/H, men blir godt pakket inn av Smørås sine robuste stoppere.

Vi holder unna til pause og stillingen er 0-0. Vegard Johnsen med gult kort etter 42 minutt. Vi reiste med kun 11 mann, flere skader en av grunnene. Så det skulle bli tyngre utover i andre omgangen. Det gikk 53 minutt før Smørås skulle få mål. Vi var begynt å kjenne syra godt og glapp litt på returløp på venstrekanten, Smørås spilte fint opp langs kanten og fikk skutt til venstre for keeper. 1-0. Det er slutt på kreftene etter knallhardt arbeid fra 1 omgangen og etter 55 minutter står det 2-0.

Vi klarer å hente ut det siste vi har og holder unna til det 77 ende minutt, da står det 3-0. Siste målet kommer på tampen i det 82 ende minutt, kampen ender 4-0. Som trener var dette allikavel en av de bedre kampene jeg har vært med på. Gutta kjemper og holder lenge liv i kampen mot ett veldig godt lag. Vi stiller med kun 11 mann og 2 debutanter. Er veldig imponert over det som blir levert. Eivind Saghaug og Sander Lillesletten knallgode som stoppere. Vegar Bauge og Johannes Guddal solide. Smørås prøver seg på ofte på kantene, men Vegar og Johannes spiller klokt og er på rett plass, veldig bra! Vi lå i en 4-2-3-1 formasjon, fungerte glimrende idag. Vegard Johnsen og Kjartan var vedlig gode på å ballansere mellom midtleddet og forsvarsleddet.Smørås ønsket å spille ball i mellomrommet som de ikke fikk. Hans Fredrik Zimmer,Marius Myklebust og Dawit Kahsay utgjorde midtbaneleddet vårt med Stian Myklebust på topp. Det ble ikke de store sjansene fremover, men Stian var på mange løp og i en litt uvant rolle. Etter kampen annonserte han at dette gav mersmak. Det vi leverte gjør at vi går ned med flagget til topps. Vi må nøye oss med 3 div i høsten. Nå venter oppkjøring til NorwayCup.

Desse var med: Olav Lernes,Sander Lillesletten(kaptein),Eivind Saghaug,Vegar Bauge,Johannes Guddal,Vegard Johnsen,Kjartan Tungesvik,Marius Myklebust,Hans Fredrik Zimmer,Dawit Kahsay,Stian Myklebust.

Gult Kort: Vegard Johnsen( 42 min.)

Takker Atle Skaala for transport med minibuss til Bergen.

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + 1 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.