G19 Solid- Trio/Rosendal/Halsnøy 0-6

Kvinnheradlaget leverte på ny en sterk innsats i borteoppgjøret mot Solid. Kampen bølget litt på intensitet, men når blåtrøyene satte opp tempoet ble det ikke lett for solid å demme opp og enkelte av målene var innertier, strålande!

Det skjer lite de første 13 minuttene, med unntak av gult kort til Martin på ett innlegg som går høyt , han fanger ballen med hånda og blir belønnet med gult kort. Men like etter, ca. 14 minutter ut i omgangen, så blir det ledelse etter skudd fra Martin via en motspiller, stillingen 0-1. Etter skoringen kjører kvinnheradlaget opp tempoet og Martin får ny uttelling etter langt utspark fra Mats Ekeland, stillingen 0-2.

Etter 30 minutter tar dommer på ny etter kortstokken, blir litt diskusjoner og Vemund pådrar seg gult kort i situasjonen, viktig å holde hodet kaldt når det blir hett! Vi stilte med mange gode forsvarspillere og tenkte å bruke Sander litt på topp sammen med Martin, noe som ble en god kombinasjon. Etter 31 minutter er Martin igjen på farten og øker T/R/H sin ledelse til 0-3 etter assist fra nettopp Sander.

Like før pause får vi en av godbitene servert, Vemund chiper ballen elegant opp mot tverligger fra ca. 18 meter, assist Sander.

Vi går til pause med 0-4 ledelse og har mye å gå på ennå. Pausepraten går litt på å kjøre på litt mer og holde større trøkk i kampen jevnt over. 2 omgangen i gang og Ole Martin er i duell med motspiller, ender med gult kort til Ole Martin, ikke på grunn av duellen, men halskjede.

Så etter en av dagëns høydepunkt, Vemund med ball, slår på Eivind som legger igjen til Vemund, går på løp og får igjen i bakrom, Eivind øker ledelsen til 0-5 etter 52 minutter ut i omgangen. Ny klasseskoring bare etter 6 minutter, Sander kommer opp på venstrekanten, legger inn foran mål og Eivind banker ballen i mål på direkten, utagbart for keeper.

Resten av kampen bærer preg av litt labert tempo, vi har en del sjanser, men lykkes ikke i siste fasen. Mats Ekeland får de siste 10 minuttene som utespiller på høgrekanten, Eivind tar ansvar som keeper. Sluttresultatet blir seier 0-6. Ole Martin og Olav leverte strålande som stoppere, det var ikke mange sjansene Solid fikk denne kampen, men mye grunnet solid forsvarsspill. Eivind var veldig god på høgrekanten, rykket fra motspiller stadig vekk og hadde flere gode innlegg og 2 klasseskoringer.

Martin er stadig ett uromoment fremover, og kommer til mange gode muligheter, får også 2 mål og en assist etter selvmålet til Solid. Sander med hele 3 assister, må vel sies å være godkjent for en som til vanlig spiller stopper for juniorlaget. Nå blir det 3 uker til siste kamp i serien, hjemme mot Bjarg 21. oktober. Vi skal prøve å få til en treningskamp mot Alaget til Rosendal, viktig at vi holder trøkket oppe nå i høst.

Målskorer: Martin- 2 mål, Eivind- 2 mål, Vemund- 1 mål.

Gule kort: Vemund, Ole Martin og Martin.

Desse var med: Mats Ekeland, Olav Myklebust, Ole Martin Hillestad, Daniel Øvstebø, Vegard Johnsen, Vemund Grønstøl, Dawit Kahsay, Eivind T Saghaug, Svein Helge Hølland, Martin Veastad og Sander Lillesletten.

Innbyttere: Robin Totland og Mathias Guddal.

Trener G19 Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

six + seventeen =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.