G19: Stord-Trio/Rosendal/Halsnøy

Treningskamp mot Stord som spiller 1 div junior denne sessongen. Litt lengre reisetid en planlagt, da ferge 2 var innstilt, men ute på tur- aldri sur. 1.omg i gang og T/R/H kom godt igang, flere gode halvsjanser med Martin på gode løp.


Stord var gode og hadde flere innøvde varianter og var farlige på kantene i starten. Men, når backane våre fant ut av det, så ble dette bra demmet opp. Mye bra backspill av Eivind Haavik,Tobias Medhus og Vegard Johnsen. Martin blir så felt inne i 16 meteren og dommer blåser straffe. Martin tar ansvaret og ledelse til T/R/H. Vi får dessverre ikke nyte ledelsen særlig lenge, Stord utligner så og si på første angrepet- stillingen 1-1 og det står seg til pause.

 

Noen få bytter i andre og kampbilde fortsetter med at trør godt til, men er litt lite flinke til å etablere det spillet vi ønsker. Stord har spillet, men vi har trøkket. Dette kombinert med veldig gode enkeltprestansjoner, så Stord sliter tiltider mye med å bryte helt igjennom. Stian Myklebust veldig solid som stopper idag, sammen med makker Olav Myklebust og Joakim Olsen.

 

Dawit Kahsay inn i pausen og leverer veldig bra på topp, kroner det hele med ett flott driv og sender T/R/H i ledelse igjen-stillingen 2-1. Ikke lenge etter får vi ny straffe- Eivind Saghaug med ett bra straffespark, men keeper helt nede ved stolpen reddder. Så etter litt klabb og babb i feltet, skyter Sander Lillesletten ballen opp mot høyre hjørne og utagbart for keeper- stillingen 3-1.

 

Mot slutten av kampen merker vi litt av kjøret, og Stord får til flere gode overganger og lykkes med å få en utligning. Kampen ender med 3-2 seier til samarbeidslaget.

 

Vi er godt i gang med oppkjøringa til sessongen, vi har en god tropp som holder meget bra nivå.

 

Takk til Atle Skåla som var sjåfør.

 

Desse var med: Eivind Bjørnebøle,Eivind Haavik,Stian Myklebust,Joakim Olsen,Olav Myklebust,Vegard Johnsen,Sander S Lillesletten(Kaptein),Eivind T Saghaug,Hermund Døssland,Hans Fredrik Zimmer,Tobias Medhus,Dawit Kahsay,Martin Veastad,Helge Mehammer.