G19 T/R/H- Bjarg2 10-2

Med seier så ville Kvinnheradlaget bli puljevinner og få spille om mestertittelen mot de andre puljevinnerene i 3 div. Vi skulle gå utpå med lave skuldre og kjøre på med høyt tempo. Pauseresultatet 8-1 sier litt om styrkeforholdet mellom laga og da er det i tillegg flere store målsjanser. Det var i perioder mye fin fotball. Litt demper ble det med at flomlyset i Rosendal hadde en jordfeil, og banen ble mørklagt ved jevne mellomrom.

Kvinnheradlaget spiller mye god fotball for tiden, ruller opp fra begge kanter, angrepsvillig innstilling og mye kvalitet i pasningsspillet. Det er ikke lett for motstander å «markere» ut enkeltspillere når laget produserer sjanser fra alle posisjoner. Mot Bjarg skorer begge backene, både høgre og venstre kant, sentral midtbane og begge spissene, i alt 7 forskjellige målskorere denne kampen. Sander Lillesletten i storform som omskolert spiss med 3 mål i tillegg målgivende.

Kampen er bare 2 minutter og T/R/H går i føringa etter nettkjenning av Ole Martin Hillestad. Det går ikke lenge til før Eivind T Saghaug ruller opp på sin høgrekant og øker til 2-0 til hjemmelaget. Så får vi en herlig kontring med strålende gjennomspill fra Sander til Hans Fredrik som kommer opp på venstrekanten, 3-0.
Bjarg får litt seinere frispark fra ca. 20 meter, litt feilplassert mur og Mats ser ikke utgangen av skudddet, stillingen 3-1. Mats hadde også en herlig redning på stillingen 1-0, da Bjarg var aleine gjennom.
Kvinnherad laget herjer med Bjarg, Andreas og Vemund sentralt har fullstendig kontroll og løser opp spillet med fine vendinger og pasninger, Vemund får også nettkjenning og øker til 4-1.
I referatet er det ikke satt tidspunkt for skoringer, dette henger sammen med at lyset forsvant og hvilke klokke som var gjeldende var ikke lett å ha kontroll på, hadde ikke lyst å plage dommer heller med tidspunkt for hvert mål.
Det er mot slutten av omgangen når Dawit gjør alt litt på egenhånd, drar av 3- 4 spillere og øker til 5-1. Så en av kampens store spillere, Hans Fredrik stadig ett uromoment og får uttelling igjen, stillingen 6-1. Sander Lillesletten, tidligere stopper for juniorlaget, men leverer stort som spiss for laget. Ikke bare denne kampen, men også mot Solid i tidligere oppgjør. Sander øker til 7-1.
Ny klasseskoring når Vegard Johnsen ruller opp fra sin backposisjon på høgresiden, fyrer av ett knallhardt skudd fra 30 meter, helt oppunder tverrligger, stillingen 8-1 og det står seg til pause( vel, pause nr 3 etter strømbrudd).

2 omgangen bærer preg av at kampen er definitivt avgjort, tempoet justeres naturlig litt ned, vi har kontroll og flyter på det. Sander igjen etter assist fra Vemund, stillingen 9-1. Sander øker også til 10-1 like før vi tar han ut, nok får være nok…………herlig kamp, Sander!!
Bjarg får en redusering på tampen og kampen ender 10-2.
Det blir en situasjon med basketak mellom Ole Martin og Bjargspiller. Ole Martin har levert godt for juniorlaget gjennom sesongen og en spiller vi absolutt vil ha med inn i sluttspillet. Det ble direkte rødt til begge kamphanene og da blir det nok karantene, dessverre!
Gratulerer med puljeseier, opprykk og spill om mestertittelen! Vi møter Øystese i første runde, da hjemme på Husnes 4 november. Håper så mange som mulig stiller opp for laget i sluttspillet, så skal vi gjøre resten!

Kampbilde er grovt evaluert som følgende, Kvinnheradlaget varter opp med god fotball, presisjon i pasningsspillet og klart best. Litt minus at vi av og til blir litt for ivrige og dermed litt i ubalanse når Bjarg kjører opp. Vi justerer litt før møte med Øystese.

Desse var med:
Mats B Ekeland, Olav Myklebust, Stian Myklebust, Vegard Johnsen, Ole Martin Hillestad, Andreas Thorkildsen(kaptein), Vemund Grønstøl, Eivind T Saghaug, Dawit Kahsay, Hans Fredrik Zimmer og Sander Lillesletten.

Innbyttere:
Warhel Suleman, Marius Muklebust, Fredrik Eide,Vegar Bauge, Svein Helge Hølland, Mathias Guddal og Hermund Døssland.

Rødt Kort: Ole Martin og en Bjargspiller(direkte rødt).

Målskorere:
Sander Lillesletten 3 mål, Hans Fredrik Zimmer 2 mål, Eivind T Saghaug 1 mål, Ole Martin Hillestad 1 mål, Dawit Kahsay 1 mål, Vemund Grønstøl 1 mål og Vegard Johnsen 1 mål.

Trener
Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eight + nineteen =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.