G19 T/R/H- Frøya 3-1

Kvinnherad laget skulle møte ett av de bedre laga fra vårsesongen i 3 div. Frøya hadde full pott med 9 poeng på 3 kamper før møte med blåtrøyene fra Kvinnherad. Vi har levert knallsterke 2 omganger i høst, og slik ble det denne kvelden også.1. omgangen med mye ballrulling fra begge lag. Når to gode lag møtes blir det sjelden målfest. Frøya hadde god struktur og var veldig godt balansert defensivt. Det var ikke lett å finne åpninger denne omgangen. Litt vår egen feil også, vi bruker til tider litt mye tid på å spille oss i posisjon, trenger ikke alltid være så omstendelig. Men, det er bedre at vi har ballen i laget en at motstander besitter kula. Kvinnherad laget har ett lite overtak i spillet denne omgangen, men vi kommer ikke til de helt store sjansene. Vi lykkes ikke helt med formasjonen og bevegelsene i formasjonen. Bestemmer oss for å endre litt på dette ut i 1 omgangen.

Martin Veastad ble mye aleine på topp og Frøya var pottetett i forsvaret. Vi la om til 4-4-2 og fikk litt mer fart og bevegelser helt på topp. Emanuel ble makker til Martin, som hengende spiss. 1. omgangen endte 0-0, greit resultat i grunn, men vi ville fortsette å kjøre andre omgangen å høste full pott. Kvinnheradlaget har levert råsterke 2. omganger i høst, imponert over gutta som evner å hente fram det lille ekstra på tampen. Det vitner om solid lagmoral og treningsgrunnlag. Kanskje ikke så rart, når flere av juniorane trener 5 dager fotball i uka.

Endelig skulle det løsne, Hermund Døssland setter T/R/H i føringa etter 5 minutter ut i 2 omgangen. Vi fortsetter å trykke på nå utover, og det går ytterligere 7 minutter, så ligger Dawit langflat innenfor 16 meteren, dommer peker på 11 meteren. Det er alltid litt diskusjoner og forhandlinger i laget om hvem som skal ta straffen, Martin Veastad tar ansvar og setter inn 2-0 målet. Så etter 19 minutter ut i omgangen kommer kampens høydepunkt. Vi ruller opp ett strålende angrep på høyrekanten, god fart fremover, vender opp mot venstrekanten der Hermund står umarkert, 3-0 til T/R/H. Kampen er i grunn avgjort, vi har full kontroll…….så gjør vi en litt unødvendig tabbe bakover. Vi utfordrer bortespissen med vår sisteskanse, skulle slått ut på kant mye tidligere. Spissen er heldig og får med seg ballen aleine mot keeeper, kampen ender 3-1. Kjekt å se at vi har en solid sentral midtbane denne kampen, Vemund, Hans Fredrik og Andreas leverer en solid kamp. Hermund Døssland leverer en solid kamp og får 2 mål notert på målkontoen. Yngstemann Mathias Guddal( 99 modell) viser at han mener alvor med å være med G19 laget fremover, kjekt når de yngste markerer seg!

Målskorer: Hermund Døssland- 2 mål, Martin Veastad- 1 mål(straffe).

Gule kort: 2 gule til Frøya.

Lagoppstilling: Mats Ekeland, Sander Lillesletten, Olav Myklebust(kaptein),Svein Helge Hølland, Eivind Saghaug, Vemund Grønstøl, Hans Fredrik Zimmer, Andreas Thorkildsen, Dawit Kahsay, Marius Myklebust og Martin Veastad.

Innbyttere: Vegard Johnsen, Mathias Guddal,Hermund Døssland, Warhel Suleman, Emanuel Onasaka.

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 − 11 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.