G19 T/R/H- Nymark 5-2

Kvinnheradlaget leverte en forrykende 1. omgang denne kvelden. Det var imponerende å se det som gutta leverte utpå matta mot bergenslaget Nymark. Balltempo, pasningsspill og bevegelser av ypperste kvalitet, «klasseforskjell» var tilbakemeldingen fra trenerteamet fra Nymark.

Det er ingen tvil om at Kvinnheradlaget er i siget om dagene. Det har vært mye bra på treningene og dette gjenspeiler ofte potensialet i kamper….men at det blir levert 1.omganger som mot Nymark var helt fantastisk!!

Kampen var egentlig satt opp kl. 19.00, men Nymark meldte fra om litt forsinkelser underveis og dermed ble denne utsatt til kl. 19.30. Vi starter med å trille mye ball og hadde vel like mange pasninger de første 10 minuttene som i hele kampen mot Mathopen forrige søndag. Det gikk til tider veldig fort på en og to berøringer, Vemund og Andreas fikk samspillet til å fungere utmerket og Nymark spillerene måtte se seg rundspilt gang på gang. Så etter 15 minutter er det ledelse etter avslutning fra Vemund Grønstøl. Storspillet fortsetter og vi skaper mange sjanser, ballbesittelsen er vel grovt regnet 80-20.

Martin Veastad øker til 2-0 etter 35 minutter. Så like etter blir vi litt straffet av at Nymark presser høyt når vi har ball litt uorganisert i bakre rekker, Nymark lykkes med presset og får redusering etter 36 minutter, stillingen 2-1. Som svar på tiltale tar Eivind Saghaug ansvar og driver frem på høgrekanten etter en strålande forsering av motspiller, han kommer ned mot linja og får lagt inn til en fremadstormende Warhel Suleman som øker ledelsen til 3-1, dette står seg til pause. I pausen var det igrunn lite å tilføye, det som var levert var det ikke så mye å rette på. Men, vi skulle prøve å fortsette i samme trenden. 2 omgangen var bare 4 minutter gammel, før Vegard Johnsen var på farten og øker til 4-1.

Vegard leverte en veldig bra kamp, god på duellspill og flink til å bli med fremover fra backpossisjon. Vi glipper litt bakover igjen etter ca. 55 minutter og Nymark reduserer til 4-2. Andreomgangen blir ikke av helt samme kvalitet som 1 omgangen, men glimtvis så fortsetter storspillet. Men, det blir etter hvert litt stygge taklinger og etter hvert litt ampert utpå matta. Det ender med rødt kort til Nymark og gult til Eivind Saghaug. Det var særlig en episode som vi kunne vært foruten, men det hele roet seg ned.

Helt på tampen er det Eivind Saghaug som får sette inn 5-2 målet som også blir sluttresultatet. Det er mange som skal ha ros etter innsatsen, for å kunne levere som i dag, så må hele laget være på og fungere!

Målskorere: Vemund Grønstøl-1 mål, Martin Veastad- 1 mål, Warhel Suleman-1 mål, Vegard Johnsen-1 mål, Eivind Saghaug-1 mål.

Gule kort: Eivind Saghaug. Ett rødt kort og ett gult til Nymark.

Desse var med: Eivind Bjørnebøle,Sander Lillesletten, Olav Myklebust, Vegard Johnsen,Warhel Suleman,Emanuel Onasaka,Eivind T Saghaug,Vemund Grønstøl,Andreas Thorkildsen(Kaptein),Dawit Kahsay, Martin Veastad

Innbyttere: Stian Myklebust, Saimon Gebreslasie og Daniel H Øvstebø

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.