G19 T/R/H- Øystese 8-2

Lagbilde juniorSærs viktig kamp både for hjemme og bortelaget, nå som vårsesongen er i sluttfasen. Vi har spilt flere gode og jevne kamper, men slitt litt med uttelling foran mål. Men, solide bakover med unntak av bortekampen mot Sotra da vi kun stilte med 10 mann. Øystese kunne vise til bedre uttelling foran mål, men og mange baklengs. Vi skulle ha full pott denne kampen og fikk mulighet til å stille en meget sterk tropp. 5 minutter ut i kampen og vi er i føringa, Martin inn fra høgre kanten, dribler av flere spillere og setter inn ledermålet. Vi har god kontroll så langt, flinke til å vende spillet. Eivind T Saghaug med flere klassepasninger. 20 minutter, Simon Korttila. Litt som førstemålet,stillingen 2-0.

Så roter vi det skikkelig til, vi har sol i mot og det får ta litt skyld, men vi slipper Øystese inn i kampen med to kjappe må på rundt 2 minutter, stillingen 2-2. 28 minutter, Dawit Kahsay øker til 3-2 etter herlig stikker i bakrommet fra Eivind Saghaug. Martin Veastad, stillingen 4-2 etter 35 minutter. Eivind Saghaug med en suser av ett skudd like over fra rundt 16 meter. Eivind setter 9 av 10 av disse, men då går neste inn. Resultatet står seg til pause. Vi må være tidligere på for å unngå at Øystese får slå presise baller i bakrommet til hurtig spiss og kantspiller. Øystese er og flinke til å komme kollektivt i angrep og fyller på med sentrale spillere med stort driv. Her er det viktig at vi faller ned og er i overtall bakover.

8 minutter ut i 2 omgangen, 5-2, Simon Korttila etter strålende bakromspasning fra Andreas Thorkildsen. Her viser Andreas strålende overblikk og slår en presis pasning til hurtigtoget Simon som springer lett fra stopper til Øystese. 20 minutter, Emanuel er kommet inn på venstrekanten(4-3-3). Emanuel har vist klasse i flere av kampene for juniorlaget i vår, men det har ikke lyktes helt. Men, når Olav Myklebust serverer lissepasninger i toppklasse, så er det like greit å krone verket med skåring, Emanuel øker til 6-2. 22 minutter ut i 2 omgangen, Gult kort til Vemund som må på returløp og blir litt tøff i duellen, viktig løp av Vemund og muligens litt streng dommer, men det får vi leve med. 82 minutter, Martin 7-2 . Martin står i grunn i offside, men motspiller sin klarering på hode går bakover og ikke fremover og da er det onside allikevel. Martin takker og bukker og øker ledelsen. 89 minutter, Simon gjør det meste av forarbeidet på høgrekanten, drar av motspiller og kommer helt ned på dødlinja, serverer Martin som venter helt aleine foran mål, sluttresultat 8-2.

Snakket med Simon etter kampen og han mente assisten var så bra at han og måtte få den tellende som mål. Strålende, Simon!! Det som er sikkert er at Simon er tilbake og det etter lengre skadeopphold. Vi spiller god fotball i dag, mange som tar tak i kampen og vi lyktes med å vri spillet konstant med presise oppspill. Vegard Johnsen imponerer meg kanskje aller mest, han har vist en treningsvilje gjennom hele vinteren som er av topp klasse. Trening gir resultat og det viser godt igjen, Vegard! Våre 3 sentrale idag viser storhet og blir i overkant gode for Øystese. Vi dominerer på midtbanen og da får vi den balansen vi trenger for å styre kampen til de grader, strålende levert Vemund, Eivind og Andreas. Olav og Sander fikk kjørt seg litt mot hurtigtoga til Øystese, men har god kontroll på det jevne.

Troppen: Eivind Bjørnebøle, Sander Lillesletten, Olav Myklebust(kaptein), Marius Myklebust, Vegard Johnsen, Vemund Grønstøl, Andreas Thorkildsen, Eivind T Saghaug, Simon Korttila, Dawit Kahsay og Martin Veastad.

Innbyttere: Warhel Suleman, Olav Lernes, Emanuel Onasaka, Fredrik Ekeland, Saimon Gebreslasie, Simen Røssland( Sliter med en skade og spilte ikke).

Gule kort: Vemund Grønstøl

Mål: Martin Veastad 4, Simon Korttila 2 mål, Emanuel Onasaka 1 mål, Dawit Kahsay 1 mål.

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 + ten =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.