G19 Trio/Rosendal/Halsnøy- Djerv/Nordnes

Første hjemmekampen i høstsesongen var i emne og sist oppgjør mot Djerv ble 0-6 tap i forrige høstsesong. Vi manglet enkelte spillere grunnet A-lagskamper for alle 3 seniorlaga samme helg. Andreas Thorkildsen og Martin Veastad var i troppen, det skulle vise seg å gi Djerv/ Nordnes mer en nok å bryne seg på.

Kampen i gang og T/R/H spiller med ett tidlig overtak i kampen, men vi får en situasjon etter 7 min ut i omgangen der begge stopperne våre går i samme duell og ingen tar rommet bak, bortespissen kan lett kruse inn 0-1 til Djerv. Vi fortsetter å kjøre på for utligningen og det tar bare 12 minutt før Olav Myklebust setter ballen i mål fra 5 meteren etter assist fra Andreas Thorkildsen. Det er Kvinnherad laget som har føringa i kampen, men vi får ikke spillet og pasningene helt til å sitte.

Det er kvalitetsforskjell på det vi leverte mot Fitjar og det vi leverer i dag. 17 minutter ut i omgangen og vi må på ny plukke ballen ut av eget nett, 1-2 til Djerv/Nordnes. Det blir på ny utligning 2-2 etter 27 minutter spilt og en av banens beste signerer denne, Andreas Thorkildsen. Endelig, så skal vi komme i føringa etter ett skudd fra Dawit fra ca. 20 meter 32 minutter ut i kampen. Dawit har en farlig skuddfot, skoret fra samme holdet også mot Fitjar i sist kamp. Undertegnede har mast litt på Eivind T Saghaug om å bruke skuddfoten litt oftere. Men, det som nå skjer var vel litt i overkant av det som selv trener hadde regnet med.

Vi får en dødball( tror det var offside), Eivind legger ballen ned fra 65 meters hold og banker ballen i mål, fantastisk!! Stillingen 4-2 og pauseresultat. Martin sto over 1 omgangen og skulle inn å gjøre ettpar mål i 2 omgangen. Martin er i storform for tiden, og skal komme til å gjøre det hett for Djerv forsvaret i de neste 45 minuttene. Martin bruker bare 2 minutter på å markere seg, stillingen 5-2, assist fra Emanuel. Djerv/Nordnes utligner til 5-3 etter 59 minutter. T/R/H med ny skoring etter 61 minutter, stillingen 6-3.

Vi er farlige fremover, men det glipper fortsatt litt med pasningskvaliteten i 2 omgangen også. 75 minutter ut i omgangen og Martin øker til 7-3, assist fra Dawit. Djerv får en nettkjenning til, stillingen 7-4 før Martin setter inn sluttresultatet med sin 3 skoring, assist Andreas. Kampen ender med 8-4 seier.

Vi er klart beste laget denne kampen, men overraskende at vi slepper inn 4 mål mot Djerv. Vi blir til tider litt ustrukturerte og for offansive fremover. Det gjør at når vi får brudd imot, så er vi i undertall når motstander angriper. Vi tar med oss at vi skaper mange gode sjanser fremover. Warhel og Emanuel var også veldig nærme skoring i dag. Kjekt at Sander var tilbake etter skade, fikk prøve seg en omgang i dag. Så fikk vi ett langskudd av de sjeldne, servert Eivind.

Målskorere: Martin Veastad 3 mål, Andreas Thorkildsen 2 mål, Dawit Kahsay 1 mål, Olav Myklebust 1 mål, Eivind T Saghaug 1 mål.

Lagoppstilling: Christoffer L Brix, Svein Helge Hølland,Eivind T Saghaug, Olav Myklebust(Kaptein),Vegard Johnsen, Helge Mehammer, Vegar Bauge, Andreas Thorkildsen,Emanuel Onasaka,Dawit Kahsay, Warhel Suleman.

Innbyttere: Martin Veastad, Sander Lillesletten, Saimon Gebreslasie, Olav Lernes(keeper), Ruben F Særsten.

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen + ten =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.