G19 Trio/Rosendal/Halsnøy- Øystese 2-1

Lagbilde JuniorSemifinale i sluttspillet og Kvinnherad laget skulle møte Øystese som var ubeseiret i høstsesongen. Det er ingen lette kamper i sluttspillet , kun puljevinnere som braker løs om mestertittelen. Vi får ikke helt flyten i denne kampen, men vinner allikevel fortjent 2-1 etter skoring helt på tampen i andreomgangen. Førsteomgangen bærer litt preg av alvorets stund, det er ingen spøk når det spilles cup, litt høye skuldre og dårlige pasningsvalg, vi har litt å gå på her, gutter!!

Det handler om å eliminere bort de faktorene som ikke betyr noe og som tar energien vekk fra det vi skal prestere. Vi klarer ikke å få tilstrekkelig presisjon i pasningene fremover og spiller unødvendige støttepasninger bakover i stedet. Når vi får muligheter til overganger, så må vi få bevegelser i løpsretning og trykke på med mye større tyngde fremover, det glapp litt på det denne omgangen. Sander Lillesletten fikk litt for lite å jobbe med fremover som spiss, falt litt for lavt etter hvert og dermed manglet vi litt av mulighetene for bakromspill.

Det fortsetter å bølge litt frem og tilbake, men står seg 0-0 til pause. Vi gjør noen endringer i pausen, Martin Veastad kom inn for Sander like før pause. Vi setter inn Helge Mehammer og flytter Andreas Thorkildsen litt høyere opp i banen. Dette viser seg å være gode valg.

Vi starter andre omgangen med mer trøkk fremover og skaper tidlig flere muligheter. Og endelig, etter 53 minutter, så får vi en flott kombinasjon mellom Helge og Andreas i 16 meteren til Øystese, Andreas setter inn ett etterlengtet ledermål for Kvinnheradlaget.

Øystese har ett bra lag, jevnt besatt i alle lagdeler og spiller med god struktur i laget. De har en litt eldre årgang en oss, 3 stk siste års juniorer og stilte også med en overårig denne kampen, etter disp. fra kretsen. Øystese svarer kontant på tiltale og vi er like langt etter 57 minutter ut i omgangen, stillingen 1-1. Målet kommer etter korner for Øystese.

Utover blir det litt mer temperatur, men ingen stygg kamp. Vemund pådrar seg ett gult etter takling av motspiller. Vi har flere store sjanser etter hvert og bør kunne klare å avgjøre på slutten. Og det er nettopp det som skjer, Martin Veastad drar seg opp på høgrekanten, slår inn til Andreas som setter inn vinnermålet, klokka viser 88 minutter.

Det er stort å vinne slike kamper når ikke alt fungerer 100%, så er det vinnervilje i laget til å avgjøre viktige kamper, strålende!! Andreas Thorkildsen vår beste denne kampen, 2 mål og mye god jobbing. Vemund og Helge balanserer godt på midten, herlig innsats!! Olav og Stian gjør en solid kamp som stoppere, og Øystese sin gode og raske spiss blir tatt godt hånd om.

Nå er neste stopp Finale, der møter vi Fyllingsdalen 2 som slo Baune på straffesparkkonkurranse. Vi møtte Baune i første vårkampen og vant 7-1 på hjemmebane. Cup er Cup, alt kan skje, nå har vi sjansen til å krone sesongen med en tittel. Vi går «all inn» for å hente pokalen hjem.

Takk til publikum som kom å støttet opp om laget, var kjekt å se at så mange hadde tatt turen. Vil også gi en stor «klem» til Tor Jørgen som på kort varsel rigget opp lydanlegget på banen, supert!

Desse var med: Mats Blokkhus, Warhel Suleman, Svein Helge Hølland, Olav Myklebust, Stian Myklebust, Vemund Grønstøl, Andreas Thorkildsen, Dawit Kahsay, Sander Lillesletten, Hans Fredrik Zimmer, Eivind T Saghaug.

Innbyttere: Eivind Bjørnebøle, Marius Myklebust, Vegard Johnsen, Helge Mehammer, Emanuel Onasaka, Martin Veastad, Johannes Guddal.

Målskorer: Andreas Thorkildsen- 2 mål.

Gule kort: Vemund Grønstøl

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × one =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.