G19 Trio/Rosendal/Halsnøy- Sandviken/Varegg.

Juniorlaget har ikke fått skikkelig utteling og har måtte dele poenga de siste kampene. Håpet var at vi skulle klare det denne gangen, da med 110% innsats.

T/R/H kommer godt i gang og triller mye ball i laget og skaper ettpar halvsjanser.
Det blir likevel Sandviken/varegg som åpner målkontoen litt mot spillets gang. Glipp i bakre rekker med dårlig klarering/pasning og spissen til Sandviken/Varegg får løftet ballen over keeper og det står 0-1.
T/R/H litt avventende i duellspillet, her må det bli tøffere tak til om vi skal henge med.

Svein Helge Hølland har flere gode raid fra ventre backen oppover sidelinja, leverer veldig bra idag.
Hans Fredrik med ball på venstrekanten, får vendt opp og legger inn i 16 meteren, der venter simon som får med seg ballen og utligner, stillingen 1-1.

Sandviken/Varegg pådrar seg flere gule kort og kunne fort fått flere. Blir etterhvert i omgangen høy temperatur og tilsnakk fra dommer på flere av spillerne.

Stillingen står seg til pause. Vi gjør hele 5 bytter i pausen.

Kampbilde i 2 omgangen mye likt på forrige omgang, vi taper for mange dueller. Det blir flere og flere upressise pasninger fra begge laga.
Sandviken/Varegg får nok ett litt enkelt mål og går opp i føringa. Vi blir pakket godt inn og får ikke skapt de helt store sjansene. Sandviken/Varegg får utteling for å være mer på i kampen.

Jevne kamper avgjøres ofte med at intensiteten må justeres enda ett hakk opp og det klarte vi ikke.

T/R/H er fullt på høyde med laga vi har møtt i vårsessongen, små marginer som må klaffe for å kunne reise hjem med full pott. En av løsningene for dette er at vi får mer trening ilag som gruppe. Det vil gjøre en stor forskjell!

Vi har en kamp igjen i vårsessongen, borte mot Smørås neste tirsdag. For juniorlaget kan det bli være eller ikke være, litt avhengig av resultater i den andre pulja. 2 lag rykker direkte ned fra 2 .div og det svakeste laget på 3.plass i en av puljene.

Målskorer: Simon Korttila(assist Hans Fredrik Zimmer).

Gule Kort: 4 gule til Sandviken/varegg.

Spillerbørsen:
BBB: Svein Helge Hølland, Hans Fredrik Zimmer
BB: Vemund Grønstøl, Simon Korttila
B: Andreas Thorkildsen

Desse var med:
Mats B Ekeland,Jonas Havnerås,Eivind T Saghaug,Sander Lillesletten,Simon Korttila,Hans Fredrik Zimmer, Vemund Grønstøl,Hermund Døssland,Marius Myklebust,Andreas Thorkildsen,Emanuel Onasaka,Dawit Kahsay,Simen Røssland,Vegard Johnsen,Kjetil Eide,Ole Martin Hillestad,Svein Helge Hølland og Mathias Guddal.

Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

six + thirteen =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.