Gutelaget i Zinkencup 12 februar 2012 i Odda

Vi meldte på 2 lag denne gangen, Rosendal 1 og Rosendal 2. Det ble en grytidlig avreise for Rosendal 2, som skulle mønstre på til første kamp 08.28, med avreise fra samfunnshuset i Rosendal 07.15.Rosendal 2 hadde en knallsterk gruppe og møtte trio Alfa i første kamp, det ble tap 0-8 i den kampen.

Neste kamp var Harding 1 (som vant Cupen). Her ble det gjort en meget god innsats av Rosendal 2, godt deffensivt og organisert lagspill. Harding 2 ble likevel litt for sterke og vi tapte 2-0.

Siste kampen for Rosendal 2 var mot ett reint 97 lag fra Odda, her bølget det frem og tilbake, men Odda trakk det lengste strået og kampen endte 2-1.

Rosendal 1 kom til Odda i noe mer skapelig tid kl. 10.00. Første kampen for Rosendal 1 var mot Odda Rød, ett godt 96 lag fra Odda, så vi var nødt til å trå godt til fra start. Dette gav utslag på resultatet og vi vant 2-1.

Neste kamp var mot Voss 1, og det ble en gjevn og god kamp med høyt balltempo, men Rosendal ble litt for sterke til slutt for Voss og vant til slutt 1-0.

Siste kampen i gruppespillet for Rosendal 1 var mot Trio 97-1, nå var vi allerede sikret videre spill, slik at vi lot spillere kvile litt og senket skulderene, det ble en grei kamp som vi vant 2-0.

Nå var det klart for kvartfinale, der skulle vi møte Harding 2. Vi var godt forberedt og kjørte opp tempoet fra første stund, og fikk til å holde ballen i laget med til tider meget flott samspill. Rosendal vant kampen hele 4-0 og var klar for semifinale.

Her møtte vi Harding 1, ett meget godt lag med gode enkeltspillere og det var vi klar over. Kampbilde ble preget av spenningen for begge lag, det var tross alt semifinale. Det bølget litt frem og tilbake. Vi var veldig gode deffansivt, men ble godt pakket inn fremover på banen. Harding 1 fikk det første målet ca. midtveis i kampen, og da måtte vi enda høyere på banen, det resulterte til slutt med 2-0 seier til Harding 1. Harding 1 vant cupen iår og som trener så synes jeg nivået i gutteklassen var meget bra i år. Det var godt å se at vi holdt dette nivået helt til en semifinale. Takk for kjempeinnsats, Gutter.

Raymond Bård Olsen
Trener