Herrelaget med braksiger mot Odda 2

Lørdag spilte vi vår femte treningskamp, mot Odda 2.  Vi visste lite om laget som kom kjørende gjennom Folgefonntunnelen. Fokuset er uansett på våre egne arbeidsoppgaver og utføre disse i best mulig grad. Laget begynner å ta form ikke mange ukene, og enda færre treningskamper, før seriestart. Oppmøte av 13 spillere var nok preget av at både junior- og guttelaget skal ha søndagskamp i morgen. Undertegnede liker ikke at vi er så få til kamp og håper at vi, Rosendal som klub…b, kan gjøre noe med dette fremover.
Oppgaver i denne kampen var å utvikle spillet vårt og spesielt få opp presset for ballvinning. I tillegg la vi inn et par øvelser vi ville se igjen i kampen. Spillerne som starter er dedikerte, de ønsker å gjennomføre kampen skikkelig. Før start er vi enige om at dette er siste kampen og vi rykker opp med seier, fokus, fokus, fokus.

Full trøkk fra start, vi kjører på med bra fart på ballen og klarer fort å ta til oss initativet. Derifra og frem i første omgang har vi veldig mye bra spill. Det er utrolig gøy å se på innstilling, gjennomføring og dedikering av hva vi er blitt enige om. Kampen utvikler seg etterhvert til å bli en kamp mot å holde oppe konsentrasjon, vi kjører kampen fullstendig. Jeg er imponert over at vi klarer å være «på» hele kampen. Produserer veldig mange kombinasjoner og har stort trøkk fremover. Odda 2 var nok ikke noen målestokk, men vi skal ta med oss vårt eget spill og at vi klarer å score sapass mange mål. Liten korrigerering ved Odda 2 sitt mål, men det blir pølse i slaktetiden i dag. Aller kjekkeste i dag var de tre første målene våre som tross alt blir scoret med et oppegående Odda 2.

Veldig kjekt å se at de yngste jobber på seg selvtillit gjennom kamperfaring. Stiller med et nytt backpar i dag som gjør det bra, i tillegg til at alle spillere bidrar positivt, inkludert innbytterparet.
Selv om dette definitivt ikke er et forum for målscorere så kan en jo observere at Asmir legger inn 8 mål i dag, tar ikke vekk prestasjonen til alle andre spillere.

Takk for kampen til Odda 2 og til dommeren fra vakre Uskedalen.
Takk for kaffi !

Startoppstilling;
Andreas, Johannes, Svein, Jan E, Eivind H, Hans F, Sindre, Stig, Hermund, Dag Rune og Asmir.
Innbyttere; Vegard L & Jarle.
Resultat; Rosendal – Odda 2 11-1
Målscorere; Asmir (8) – Sindre (2) – Dag Rune (1)

Ivar Gundersen
Trenar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.