J13 Jondal-Rosendal/Uskedalen (7er): 4-6

 

Vi visste det var den tøffaste 7er kampen og at det handla om muligheten til å ta føringa i denne pulja også. Kanon stemning på bussen inn med ljomande allsang. Med slikt humør med inn i kampen prella det raskt av at vi kom under 0-1 allerede etter 5 min.

Etter 9 min. utligna Sigrid ettet fint samspel med Ina. Resten av 1.omg. var jevnspelt, men vi var heldige og gode som fekk 2-1målet på overtid i 1.omg. då Sigrid fyrte av eit tå-langsudd i lengste hjørna. Fokus i pausen var å fortsetta best mulig på samme måte. Jondal var effektive og utligna til 2-2 kun etter 1 min. Vi er ikkje fornøyd med uavgjort og var derfor fortsatt angrepsvillige. Etter 10 min. spela Martha nydelig gjennom til Ina, som elegant fekk oss i føringa igjen til 3-2.

Ina var god som spiss i dag og scora også til 4-2 i samme minutt.Jondal kom inn i kampen igjen med godt spel og utligning til 3-4 etter 11 min. 5-3 til oss etter 14 min. då Sigrid spela Ina gjennom. Jondal gav aldri opp og reduserte igjen til 4-5 etter 21 min.

Fortsatt 15 min. igjen å spela og med to så offensive og angrepsvillige lag, var kampen fortsatt heilt åpen. 31 min. og Ina fyrte av eit sudd i stolpen. 33min. og Annika kriger med seg ballen høgt opp i banen og slepper den gjennom til Ina, som var ein målmaskin i denne omg. og dundra knallhardt forbi ein veldig god keeper (som var 14 år). Endelig kunne vi jubla for seier (6-4) med kun 2 min. igjen. Det blei minst like festlig på bussturem heim 😉

Yngve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 − 3 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.