J13 Odda- Rosendal/Uskedalen 0-3

Lagbilde etter OddaVi stilte med ein tropp på 14 jenter til 9 er kamp. Alle fekk mykje speletid i begge omg. og vi la vekt på å springa mykje som lag og ta føringa frå første stund. Det gjorde vi til dei grader og spelte stort sett på ein banehalvdel i første omg. mot eit godt Odda lag som ikkje fekk tid på seg til å spela slik vi veit dei kan vera gode til. Vi fekk likevel bare eit mål før pause. Det var ei perle etter 8 min. då Annika hardt pressa knalla til med vrista på volley frå høgre kant i bue over keeper og i lengste kryss.
I 2.omg. viste Odda kor farlig dei kan vera med raskt kontringsspel om dei får tid på seg, men det var svært sjelden at dei fekk då vi var tett oppi dei for det meste med stor løpsinnsats. 2-0 kom etter 6 min. etter fint samspel mellom Martha med innlegg og Thea som breisida sikkert inn. 3-0 etter 29 min. då Eli kasta til Ina som sikkert punkterte kampen. Ein solid maktdemonstrasjon med ein lagseier der jentene virkelig jobba godt som eit lag.
Dei som var med i kveld: Lisa Jonetta (keeper), Eli, Hanna, Lene, Marte, Helene, Annika, Ida Marie, Sigrid, Thea, Martha, Ina, Guro og May Beate.
Yngve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 1 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.