Junior: Fitjar – Trio/Rosendal/Halsnøy

G19 Fitjar- Trio/Rosendal/Halsnøy, 19 august kl. 18.00
Høstsesongen endelig i gang og vi skulle møte Fitjar i første kamp. Fitjar hadde levert en bra vårsesong og var ett av de bedre laga i 3 div med 5 seire,1 uavgjort og 3 tap.

Vi har fått en fin opplading til høstsesongen med mye trening i sommer opp mot Norwaycup. Laget har vist veldig gode takter i treningskampene mot Bremnes og under Norwaycup. Det er særlig bakover vi har fått justert en del, mye grunnet endring av formasjon som passer oss godt.

Vi reiste med minibuss og Atle Skåla som sjåfør. Litt vindfullt var det denne dagen, og litt pussig at ikke en av vindmøllene var i drift. Skulle tru at det var optimale forhold?

Kampen blåses i gang og vi spiller mot vinden denne omgangen. T/R/H starter tidlig med å legge press på Fitjar. Vi starter med bra tempo i pasningsspillet og har mye ball i første periode av omgangen. 13 min ut i omgangen, så skyter Dawit mot mål, ballen treffer forsvarspiller og endrer retning,stillingen 0-1.

Så 30 min ut i omgangen får vi en flott kombinasjon med Emanuel som starter på midtbanen, slår opp mot Martin som går på løp, han legger så inn til Emanuel som har flyttet seg oppover mot 16 meteren. Emanuel setter ballen enkelt bak keeper, stillingen 0-2.

Noe tøffe tak tidlig i omgangen og etter 34 min synes dommer det var greit å finne kortstokken etter at Dawit for 2 gang var lagt i bakken.
Emanuel igjen farlig frempå med skudd i stolpe. Stillingen står seg til pause med 0-2 ledelse til T/R/H.
I pausen snakker vi litt om å sette mer fart i spillet fremover, vi har mye å gå på ennå. Noe som skulle vise seg å gjøre vei i vellinga.

53 minutter ut i 2 omgangen er Kjetil Eide på farten,stillingen 0-3. Så er det Martin som er øker til 0-4.
Andreas Thorkildsen 0-5 etter assist fra Martin. Vi spiller klassefotball i denne perioden, mange gode bevegelser og stort balltempo. Fitjar har ikke mye å stille opp med når vi kommer inn i denne fasen. Andreas takker for sist og sender en herlig bakromspasning til Martin, 0-6. 78 minutter ut i omgangen, Andreas øker etter flere finter og veggspill, 0-7.

Vi får frispark i det 83 ende minutt, Mats Ekeland vil gjerne ta dette, men Kjetil Eide har lyst å prøve. Bra skuddhold fra ca. 18 meter, ballen løftes over muren og får en herlig skru inn mot tverrligger.Blir dessverre stolpeskudd, men ett herlig forsøk!

Fredrik Eide er flyttet høgere opp i banen og får målet han lenge har drømt om, etter flott assist fra Simon Korttila, stillingen 0-8 og det blir sluttresultatet.

Fitjar hadde noen får sjanser i 1 omgangen, og Mats måtte vise sine keeperferdigheter og hadde to klasseredninger i denne perioden.
Utover i kampen ble det mindre og mindre å gjøre for vår keeper. På slutten av 2 omgangen var keeper like mye på midtsirkel som i mål.

Vi lykkes mye med spillet grunnet at vi får backene opp som breddeholdere og oppspillspunkt høgt opp i banespillet, veldig bra levert av Svein Helge, Vegard, Warhel og Eivind.
Fikk gode tilbakemeldinger fra

Fitjartrener og motspillere,»for ett lag dåke har». Det er vel ikke noe å legge skjul på, målet er å komme seg opp i 2 div igjen, så fort som mulig.
Veldig god stemning i laget, mye humør og løye, det er slik det skal være.

Målskorere: Martin Veastad 2 mål, Andreas Thorkildsen 2 mål, Kjetil Eide 1 mål, Dawit Kahsay 1 mål, Emanuel 1 mål, Fredrik Eide 1 mål.

Lagoppstilling:
Mats Ekeland, Svein Helge Hølland,Fredrik Eide, Olav Myklebust,Vegard Johnsen,Kjetil Eide, Vegar Bauge,Andreas Thorkildsen,Emanuel Onasaka,Dawit Kahsay,Martin Veastad.

Innbyttere:
Eivind Saghaug, Warhel Suleman, Simon Korttila,Ole Martin Hillestad og Saimon Gebreslasie.

Trener
Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 − five =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.