Kampreferat A-lag Herrer, Rosendal-Skånevik

Tredje treningskamp er unnagjort mot Skånevik, divisjonskollega fra andre siden av fjorden. De spiller i Rogalandspulje orientert sørover. I denne kampen ønsket jeg å ta med oss endel av det vi lærte fra Njardar kampen for å se om vi kunne forbedre oss i deler av spillet. Vi stilte med et litt endret start mannskap og ønsket igjen å se om vi fikk de ønskede reaksjonene fra spillerne. 


I første omgang skulle vi prøve å variere vårt spill mer enn det vi klarte mot Njardar, spille oss ut/slå lengre baller med gjennvinning. I forhold til forrige kamp så er jeg fornøyd med hva vi klarer å prestere, dette blir heldigvis forsterket utover i kampen og spesielt i 2.omgang er jeg fornøyd. 
Vi er farlige når vi kommer fremover, vi har flere som nå kan gå på mål og avslutte med stil, noe også tre forskjellige målscorere vitner om. Vi må vell inrømme at vårt første mål var av den heldige sorten, men mål er mål Asmir. Alt i alt er jeg fornøyd med klar fremgang fra kampen modt Njardar. Kjekt å holde nullen bakover.
Resultat 3-0, Mål av Asmir, Sindre og Vegard.
Takker Skånevik for kampen, hyggelig at de tok turen, takk også til dommer.
mvh
Ivar