Klubben i mitt hjerte 2014

Den populære avstemningen Klubben i mitt hjerte er i gang igjen. Denne gangen har vi endret både på klasseinndelingen og premieregler for å gi alle klubbene i Norge like store sjanser til å sikre seg premier og oppmerksomhet. Totalt skal 400.000 kroner deles ut! Nå gir 100 stemmer pr. dag klubben en sjanse til å vinne. Nordea deler ut 30 premier à 10.000 kroner og én hovedpremie på 100.000 kroner. Årets kampanje begynner lørdag 8. november og varer frem til fredag 21. november kl 12.00.

Les mer om reglene på idrett.noKlubben i mitt hjerte

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på – og jobbe for – at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje en pengepremie.  Som idrettspresident oppfordrer jeg hele Idretts-Norge til å delta
og vise at vi verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet. Jeg gleder meg til å se de idrettslagene som rører flest hjerter. Stem på klubben i mitt hjerte på www.dagbladet.no/klubben.

Lykke til!

Med vennlig hilsen
Børre Rognlien, idrettspresident

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 × 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.