Rosendal G16-Norheimsund

Gutalaget til Rosendal har slete litt med å få flyt i spelet og få uttelling for sjansar som laget produserte. Men endelig skulle det løsna. Rosendal G16-1. varta opp med god fotball mot eit bra lag fra Norheimsund.


Det var ikkje gått meir enn nokre minuttar og Rosendal var farlig frampå ved to anledningar, Kurt Raymond Jegteberg veldig nærme men skudd i stolpen. Det var allikavel Norheimsund som først fekk utteling- 0-1. på corner fra venstre. Men me kjørte på og fekk etablert spel som gjorde at me blei kollektive i alle ledd. Forsvaret var flinke til å venda spelet, slik at me benytta dei romma som var ledige.
Hermund Døssland med herlig skudd fra ca. 22. meter, skuddet gjekk heilt oppunder tverliggar og i mål. Herlig redusering!
Rosendal førte kampen etterkvart og det låg fleire mål i lufta. Kurt Raymond med flott driv gjennom forsvaret til Norheimsund, finta ut keeper og elengant i mål, 2-1 til Rosendal.

Hermund igjen, skudd fra ganske identisk possisjon som sist, men for ei perle.Ballen helt i krysset og utagbart for keeper.
Pauseresultatet stod seg til 3-1. til Rosendal.

Simon Korttila starta kampen som midtbanespelar, men han skulle etterkvart bli flytta opp som midtspiss.
Norheimsund utlignar etterkvart til 3-2, litt mot kampens gang.
Me var flinke til å bruka bredde, og kom fleire gangar oppover langs kantane. Simon korttila blei felt innanfor 16. meteren, og ønska å ta straffen sjølv. Det brukar gå bra, og ballen knallhardt i mål, utagbart for keeper, stillingen 4-2. Simon avsluttar det heile med eit flott raid og kampen endte 5-2.

Mange skal ha skryt i dag for god laginnsats, synest at alle som var med i dag bidro til denne seiaren. Marius Myklebust la ner mykje arbeid på midten, Vegard Ripel god som stoppar, og avsluttar som sentral midtbane med fleire gode driv. Mathias Guddal varta opp med fleire gode finter og flott driv på venstre kanten. Torbjørn Omvik stod solid som venstreback med offansiv holdning.

Nå ventar treningskamp på onsdag mot Oldboys og deretter ny seriekamp borte mot Nymark(serieledar).

Desse var med:
Cato Miljteig(keeper),Vegard Ripel,Kjartan Tungesvik,Henrik Bauge,Eivind Haavik,Hermund Døssland(Kaptein),Marius Myklebust,Simon Korttila,Håvard Hunstad,Vegar Bauge,Kurt Raymond Jegteberg.
Innbytterar:
Mathias Guddal,Alexander Fredheim,Christian F Særsten,Jonas Are Mehl og Torbjørn Omvik.
Målskorerar: Simon Korttila(2 mål), Hermund Døssland(2 mål), Kurt Raymond Jegteberg(1 mål)

Raymond B Olsen
Trener G.16