Treningskamp G16 mot Trio 2

Rosendal stilte med ett noe redusert lag, da Sondre Eskeland, Håvard Furdal, Kurt Raymond Jegteberg og Hans Fredrik Zimmer ikke kunne stille til kamp. Trio derimot lånte med seg spiller fra 1- laget sitt, og la nok litt mer prestisje i den treningskampen.

Rosendal dominerte spillet i 1. omgang. Vi var gode til å holde ballen i laget, men var ikke så kvasse fremover. Simon Korttila hadde frimerke på seg hele kampen, og det ble litt lite variasjon med oppspill på kantene.

Denne kampen hadde vi med oss 2 98 spillere, Cato Miljeteig og Marius Myklebust, samt at Mathias Guddal, som er 99 modell fikk noe spilletid.

Det stod 1-0 til Trio ved pause. 2. omgangen tok Trio litt mer over spillet, og vi var ikke like presise i pasningsspillet i laget. Og med litt tellefeil i forsvaret ble det tilslutt 4-1 seier til Trio.

Målscorer for Rosendal var Simon Korttila. En grei gjennomført kamp som viser at vi må arbeidet litt mer med tempoet fremover på banen, og samkjøre litt bedre i forsvaret.

Desse var med: Cato Miljeteig, Stian Myklebust, Johannes Guddal, Vegard Ripel, Henrik Bauge, Vegar Bauge, Hermund Døssland, Marius Myklebust, Simon Korttila, Jakop Tveit, Alexander Fredheim, Eirik Fausk og Mathias Guddal.