Treningskamp G16 Trio/Halsnøy 1 vs Rosendal

Fotballsesongen begynner for alvor å ta fatt igjen, laga er startet med oppkjøring og Rosendal startet med å plukke lag fra øverste hylle. Trio/Halsnøy 1 spilte 1 div i høst og endte på 5 plass med både Bremnes 1 og Stord 1 bak seg på tabellen. Men, gutta fra Rosendal bør ha såpass til motstand skal det bli skikkelig oppgjør.
Hjemmelaget kom best igang med å trille ball, vi er litt tafatte og vaklende de første 20 minuttene av kampen. Vi blir også tidlig straffet med ett baklengs denne perioden.
Vi justerer litt på presslinja på midten og tetter bedre i markeringene, noe som gav godt resultat. Etter 25 minutter så får vi ett strålende kombinasjonsspill av gutta, det går veldig fort og Trio/ Halsnøy henger ikke med, Mathias er siste mann på ball og utligner til 1-1, dette var angrepsfotball av topp kvalitet.
Vi har mye å gå på ennå, men får ikke helt pasningene til å sitte, heller ikke tempoet i pasningspillet. Vi viser at det er noe på gang, men dette var første treningskampen, vi skal arbeide knallhardt i gruppa for å strekke oss ett og to hakk videre på dette.
Rosendal har corner fra venstre, innlegget kommer og Sondre Myklebust stusser ballen i mål etter 31 minutter av omgangen, vi leder fortent 2-1.
Mathias spilte spiss for laget denne kampen, han hadde også ettpar rimelig gode muligheter, herlig forsøk på en chipp som keeper fikk vetlefingeren såvidt på.
Andreomgangen bølger litt frem og tilbake, ingen av laga er farlige i siste delen av spillet. Uansett, fortent seier til Rosendal på en ikke helt på topp dag på jobb.

Desse var med:
Olav Lernes(keeper), Espen M Alfarnes, Mats L Eik, Mats V Olsen, Erlend Seglem, Torstein Myklebust,Kristoffer Eskeland(kaptein), Torgeir Bøyum, Petter S Boot, Jarand Naterstad, Mathias Guddal.

Innbyttere:
Oskar Jegteberg, Sondre Myklebust, Erlend Fredheim, Asgeir Vågen( var sjuk og spilte ikke)

Trener
Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

17 − 6 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.