Treningskamp – gutelag

Da var det klart for første treningskamp for guta laget i år. Det er fortsatt minus grader og banen var delvis islagt på kantane, ikkje opptimale forhold med andre ord. Lokal oppgjøra mot Trio/Halsnøy blir å regna som viktige uansett, det ligger mykje prestisje i desse kampane

Rosendal har ein betydeleg styrke når det gjelder farten i angreps rekka, og grunna den glatte banen, var det tydeleg at me måtte holde «litt»igjen.

1.omgangen bar preg av svakt passnings spel på midten og ”tafatt” duell spel fra Rosendal sin sida. Dette gjer at det er Rosendal som skaper sjansene til Trio/Halsnøy. Rosendal skorer det første målet, grunna eit sjølvmål, men me dedikerer den allikavel til Marius Myklebuset. Grunna alle brudda som Trio/Halsnøy får på midten denne omgangen, så blir det ikkje så mykje for angreps rekka å jobba med, nåke vertane skal være glade for. Når først Tobias og Simon satte fart, blei det farligt. Rosendal var lite flinke til å breida ut, slik at backene til Trio/Halsnøy kunne trekke godt inn å låse av for spissane til Rosendal. Evnar me bedre i kampane framover, å holde bredde vil det bli meir arbeidsrom for spissane framover.

Trio/Halsnøy får fleire «gåver» på midten og utlignar etter kvart etter skoring av Henrik Sjo Eik. Trio/Halsnøy bukkar og takkar, da nye «gavepakkar»blir avlevert(Jula varer heilt til Påske seiast det, og kanskje stemmer det?). Vemund Grønstøl fører vertane opp i ledelse 2-1. Rosendal kjempar seg til utligning etter flott skoring av Marius Myklebust.

Henrik Sjo Eik er på farten igjen og fører Trio/Halsnøy opp i ledelse 3-2 til Pause.
Både trenar og spelarar var ikke fornøyd med spelet, me mannar opp til tøffare tak og meir bevegelsar. Her var det mykje å gå på.

Trio/Halsnøy får en pangstart på 2.omgangen med skoring etter ca. 48 min, Vemund Grønstøl, stillingen 4-2. Nå skjønnar gutane litt mer av alvoret, og Trio/Halsnøy skal herfra spela i 32 minutter uten å få nettkjenning.
Me vinner flere duellar, samspelet går fra dårlig til ikkje fullt så dårlig og da tar me meir over banespelet. Kurt Raymond varter opp med flere ”raid” fra stopper possisjon. Tobias og Simon får litt meir å ta tak i, og endelig…..Simon Kortilla med eit herligt skudd fra 20 meter,rett utanfor ventre hjørne av 16 meteren, nettkjenning og 4-3.

Rosendal får flere cornere i denne perioden, og det blir farlige situasjoner på fleire av dei. Ung guten Torbjørn Omvik, kjempar seg til ballkontakt og puttar ein etterlengta redusering for Rosendal. kampen ender 4-4.

Rosendal hadde slett ikkje sin beste kamp, og med få enkle justeringar, der me alle tar litt meir ansvar, så skal Trio/Halsnøy være ein overkommelig motstandar i serien og ein grei 3 poenger til Rosendal. Me skal møtast til ny treningskamp, forhåpentlig veke 10.

Desse var med:
Vegard Ripel/ Cato Miljetig som keepere, Kurt Raymond Jegteberg,Håvard Hunstad,Alexander Fredheim,Eivind Haavik,Hermund Døssland,Marius Myklebust,Vegar Bauge,Kjartan Tungesvik,Tobias Frislev og Simon Korttila.