Treningskamp mot Njardar/Tysnes

Da var årets andre treningskamp ferdig. Vi gikk på et forsmederlig nederlag mot Njardar/Tysnes, en motstander som vi etter mine ønsker skal slå i årets sesong. N/T ville mest i denne kampen og vant etter større innsats enn oss. De vant dueller og spesielt andreballer, spilte enkelt og direkte og vant 3-1 på det. Sindre var vår målscorer.


Vi gikk ut med et lag som i utgangspunktet besto i spillere som ikke nødvendighvis er på trening hver uke hos oss. Vi sliter igjen med de defensive arbeidsoppgavene og jobber for å finne formasjonen vi ønsket å spille. 
 
Andre omgang starter bra, vi finner mer ut av trekkene fra trening slik vi ønsker det skal gjennomføres. Veldig mye bra her den første halvtime, en periode vi skal punktere kampen med flere veldig gode spillsituasjoner som ender i gigant sjanser for oss. Desverre så får vi ikke omsatt sjansene våre i mål og N/T scorer to mål på tampen etter uoversiktelig og feile valg av oss. Igjen så viser den fremstomende ungdommen at de bidrar sterkt og er høyaktuelle for førsteelveren fremover. Vi får flere teningskamper fremover og håpet er at vi skal nærme oss en måte å spille på som gir bedre resultater.
 
Vi bruker 20 spillere i denne kampen og dette var et planlagt bytteforhold i kampen fra min side. Jeg fikk veldig mange svar i dag og det var mitt mål for kampen.
Ny kamp på lørdag klokken 14:00 mot Skånevik på kunstgresset, velkommen.
Takk til Håvard som stilte opp som dommer på kort varsel og takk til N/T for kampen.
Mvh
Ivar