Treningskamp Rosendal A-lag mot G19 T/R/H

Junior lagbilde 2015
Juniorane var klare for kamp denne kvelden, enkelte møtte 20 minutter før obligatorisk oppmøte, noe som viser at holdningene er på plass! Det var juniorlaget som hadde føringen i stort sett hele kampen, men god matching som treningskamp mot Rosendal sitt A-lag. Kvinnherad laget vant til slutt 2-4, pauseresultat 1-2.

Under forberedelser før kampstart hadde vi klare planer om hvordan vi ønsket å spille, både i etableringsfase og «blomstringsfasen». Juniorlaget tar godt grep om kampen helt fra start, med god intensitet og bra bevegelse. Det er mye fysikk i Alaget til Rosendal og første del av omgangen taper vi en del av duellene på midten, særlig på hodedueller. T/R/H legger høyt press på forsvarsleddet til Rosendal med kollektivt press med tanke på gjenvinning. Vi stresser «hjemmelaget» og oppnår effekt ved vårt høye press.

Begge lag har litt småsjanser, men det er først etter 15 minutter målet kommer. Emanuel får ball i bakrom etter strålende assist fra indreløper Kristoffer Eskeland, stillingen 0-1. Det bølger litt Eskelandfrem og tilbake, men vi er bra gode bakover, Eivind Saghaug og Olav Myklebust veldig solide. Vegar Bauge spilte seg inn i kampen med stor pondus, har vært trener for Vegar i en manns-alder og det er kjekt å se at spillere leverer som han denne kampen.

A-laget får utligning etter corner 38 minutter ut i omgangen. G19 laget fortsetter å trille ball med stort balltempo, A-laget sliter med å markere ut løpsvillige motspillere, som tar stadig å beveger seg i ledige rom. 40 minutter ut i omgangen får vi ett knallhardt skudd fra Stopper Eivind, som har gjort som Northug, kommet seg opp i feltet og i posisjon. En trenger ikke være rakettforsker for å forstå at Eivind ikke bør få komme på skuddhold. Eivind er skuddvillig og har ett imponerende tilslag, med en viss presisjon. Nevner at han skoret fra 70 meter for juniorlaget i fjor. Skuddet kommer hardt inn i målfeltet, treffer en eller flere spillere og i mål, stillingen 2-1. Dette står seg til pause.

Vi ser litt på kampplanen og er enige om at vi har lykkes med noe, men det er en del ting som ikke sitter. Oppspill og vendigspill er ikke helt på plass, men vi har mye bevegelser fremover når vi er rettvendt. Særlig det å spille oss tidlig rettvendt med hele laget var hovedfokuset. Vi blir straffet tidlig i 2 omgangen, kun etter 48 minutter får A-laget utteling, stillingen 2-2. T/R/H tar gradvis mer over spillet på midten og Rosendal slår mer og mer de lange ballene fremover. Dette klarer vi å håndtere veldig bra, Simen Røssland som spilte anker for oss, falt godt tilbake for å skaffe balanse i overtallsspillet som A-laget prøvde på fremover.

Simen setter også etter 75 minutter juniorlaget i føringa igjen med skudd fra 6-7 meter utagbart for keeper, stillingen 2-3. Nå mot slutten kjører juniorlaget fortsatt på med god intesitet, A-laget til Rosendal virker noe mer kjørt og dette medfører at vi får flere vedlig store sjanser på slutten. Emanuel kommer inn fra dødlinja og legger ut 45 grader til Dawit, strålende angrep, men keeper får så vidt avverget målsjansen. OlavFlott angrep når Warhel kommer på gjennomløp og er aleine med keeper, minimale marginer for at ikke det blir uttelling. Rosendal sin Keeper blir en viktig og god mann i innspurten av kampen, det kunne fort blitt ett mål og to ekstra til fordel for juniorlaget.

2-4 målet kommer på straffespark, Emanuel blir felt innenfor 16 metern 3 minutter før slutt. Eivind Saghaug setter ballen i mål fra straffemerket.

Kampen ender med 2-4 seier til juniorlaget, kjekt å vinne kamper men vi har fortsatt en jobb å gjøre. Kampplanen må følges i større grad slik at vi ser igjen ett mønster i selve spillet. Tommelen opp for intensitet, bevegelser, press og vilje.

Juniorlaget er ett resultat av at klubbene samarbeider. Mange unge lovende spillere i Kvinnherad, nevner at juniorlaget hadde med 4 spillere fra g16 denne kampen, og 3 stk 1 års juniorer fra Trio.

Troppen: Olav Lernes(keeper), Olav Myklebust(kaptein), Eivind Saghaug, Vegar Bauge, Vegard Johnsen, Simen Røssland, Mathias Guddal, Kristoffer Eskeland, Warhel Suleman, Dawit Kahsay og Emanuel Onasaka.

Innbyttere: Saimon Gebreslasie og Torgeir Bøyum.

Trener Raymond B Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 + 4 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.