Treningskamp Rosendal G16- Trio/Halsnøy 2

Flott vårsol og plussgrader i Rosendal denne ettermiddagen. Rosendal G16-1 skal spela ein divisjon høgare enn Trio/ Halsnøy 2, og viste at det var klasseforskjell på laga i denne kampen.

Det var kjekt å være tilskuar(trenar) når gutta viser kva dei kan, når pasningane sitter,når gutta kjører opp balltempoet slik at motstanderane ikkje henger med, Herligt! Fleire av tilskuerane kom med tilbakemelding til meg etter kampen, og var imponert over kva laget har oppnådd med balltempo og individuelle ferdighetar. Det er alltid kjekt å få slike positive tilbakemeldingar, for gutta har virkelig jobba godt og ting begynnar å sitje ettkvart.

Rosendal fører kampen i starten av 1. omgangen, etter nokre gode forsøk med pasningar i bakrommet, så får Rosendal corner fra venstre. Håvard Hunstad er på hugget og får stå umarkert innenfor 5, meteren og med pannebrasken bankar han inn 1-0. Så er det duket for Hermund og Simon show. Hermund med to herlige pasningar i bakrom til Simon som økar elegant ledelsen til 3-0 og det står 10 minutt på kampuret. Det blei sagt fra Trio/Halsnøy sio, «fortsetter det slik, blir dette stygt». Men me detter litt av, og det er heilt unødvendigt. Me slepp motstandaren inn i kampen med 2 ,enkle mål, der me ikkje er bestemte nok i forsvaret, litt misfortåelsar osv. Det er allikavel ingen tvil om at Rosendal har kontroll, men mot bedre lag, så har me ikkje råd til å gjera dei samme feila.

Vegar Bauge fra høyrekant med strålande bakrommspansning til Simon og 4-2 til Rosendal. Trio/Halsnøy får straffe etter at Eivind Bjørnebøle måtte ut i feltet å rydde opp, bokstavelig talt. Straffen går i stolpen og ut, og me slapp med skrekken. Stillingen står seg 4-2 til pause.

2 .omgangen byr på mykje av det samme kamp bildet, me har fokus på å unngå dei same feila i forsvaret, nåke me lykkast med. Simon Korttila øker tidelig i 2. omgangen til 5-2 til Rosendal.

Så er Marius Myklebust på flott driv med 2 Trio/Halsnøy spillerane i hælane, fyrer av eit skudd som går i stolpe, Joakim Vika er på returen og setter enkelt inn 6-2 til Rosendal. Kurt Raymond blir flytta opp når Simon får krampe i foten og Marius får kvila etter mykje jobbing på midten denne kampen. Kurt Raymond øker etterkvart til 7-2 som også blir sluttresultatet.

Kristoffer Eskeland mønstra på sentralt på midten og gjorde ein veldig god innsats. Rosendal spela mykje av kampen med 2. stk 99, modellar sentralt på midten.Olav Lernes er også av den yngre garden, men har ein fysikk og spelfortåelse som me kommer til å dra nytte av framover.

Rosendal kunne enkelt fått tosiffra denne kampen med fleire sjansar som dessverre ikkje endte med mål.

Neste veka er det seriestart for både rekrutteringslaget og 1.laget.
Rekrutteringslaget skal møta Solnut borte tordag og 1.laget skal ha heima kamp mot Minde.
Stjerne i margen fra trenaren til dei av gutta som ikkje vart teken ut, eller som ikke kunne stille grunnet sjukdom, men som allikavel møtte opp å heia laget fram.

Desse var med:
Eivind Bjørnebøle,Henrik Bauge,Eivind Haavik,Vegard Ripel,Kjartan Tungesvik,Kristoffer Eskeland,Marius Myklebust,Hermund Døssland,Vegar Bauge,Håvard Hunstad og Simon Korttila(kaptein).

Innbyttera:
Kurt Raymond Jegteberg,Anders Albrethson,Ruben Fjelland Særsten,Joakim Vika og Olav Lernes.
Målskorer: Simon Korttila-4 mål, Håvard Hunstad-1 mål, Kurt Raymond Jegteberg- 1 mål og Joakim Vika- 1 mål.
Gule kort: ett gult til Trio/Halsnøy