Triocup 26. januar

Triocup 26.januar. Rosendal mønstra på cupen med 2 lag denne gangen, var først tenkt 3 lag, men grunnet mye sjukdom siste dagene ble det redusert til 2 lag. De yngste lovande gutane skulle først i elden kl. 08.45.

Rosendal 2 stilte med Tobias Frislev som keeeper, Anders Albrethson, Mats Olsen, Kjartan Tungesvik,Olav Lernes, Ruben Fjelland Særsten, Christian Fjelland Særsten og Håvard Hunstad.

Rosendal 2 møtte i første kamp Trio/Halsnøy Strachan-ble tøff start og sluttresultatet endte med tap 2-0.

Neste kamp for laget var mot ett godt Harding 1 lag. Gutta var ikke helt på hugget og vi ble liggende bakpå stort sett i hele kampen. resultat 3-0 ttil Harding.

Laget var nå teknisk sett ute av cupen, men skulle likevell avslutte med god innsats i siste kamp mot Odda 2. Og denne kampen ble betydelig bedre. Innstasen og vilje til duellspill og bevegelse var skjerpet. Kampen endte 0-0. Tobias Frislev var uten tvil banens beste og storspilte i mål for ellers litt tafatte Rosendal 2.

Rosendal fikk sette sin lit til laget som skulle starte cupen kl. 12.00. Rosendal 1 skulle møte Odda 1 i første oppgjør. Spennende og gjevn kamp, men Odda var litt heldige med en flott helskoring litt før slutt og dermed endte kampen med 0-1 tap.

Neste oppgjør for Rosendal 1 var mot Trio/Halsnøy Robson, kampen ble dominert av Rosendal, mye flott spill og fine bevegelser som ga overtallspill- Rosendal vant kampen 3-0.

Neste oppgjør var mot Njardar/Tysnes, samme kampbilde som mot Triolaget, Rosendal hadde stålkontroll og vant lett 4-1.

Da var det duket for kvartfinale mot enda ett Trio/halsnøy lag. Vi gikk ut på samme måte som i innledende runder, prøvde å holde ball i laget å skape overtallspill, noe vi lyktes godt med og Rosendal 1 vant greit 3-1.

Semifinale mot Odda 4. Odda kom best igang og ledet lenge 1-0. Rosendal hadde flere sjanser til å utligne, men det ble en del stolpeskudd fra Tobias. Men gutta viste gode tendenser og til slutt vil det gi resultat- og utligningen kom. Kampen måtte avgjøres på straffekonk, og med Eivind Bjørnebøle i mål er det å regne som walkover for Rosendal. Vi vant straffekonken, Odda skoret ikke ett mål på var gode keeper.

Finale mot Odda 1. Laget vi tapte 1-0 mot innledende runde, det var tid for revansj. Jevn kamp, men Odda fikk første målet på en heldig, men likevell flott skoring. Vi var begynt å kjenne melkesyren og Odda vant 2-0 i finalen.

Tobias skoret hele 7 mål i cupen for Rosendal, Hermund Døssland med 3 mål, Kurt Raymond Jegteberg med ett mål. Gutta hadde mye godt samspill, og ved flere anledninger var det uegoistisk spill med flotte tversoverpasninger til bedre plassert medspiller, herlig Gutter!!!

Desse spilte for Rosendal 1, Eivind Bjørnebøle,Kurt Raymond Jegteberg,Tobias Frislev,Hermund Døssland,Eivind Haavik og Vegar Bauge. Gratulere med Sølv i Triocupen.

Mvh Trener G16, Raymond Bård Olsen