Turgruppa

Informasjon om turgruppa

Her vil vi leggja ut informasjon som er knytt til turgruppa i Rosendal Turnlag.

Bruk lenkjene i menyen til venstre.


Siste artiklar om turgruppa

  • Klart for Kvinnheradløpet 2012 3. oktober 2012 Sundag 7. oktober er det klart for det 31. Kvinnheradløpet. Informasjonsannonse finn du ved å klikka deg vidare.
  • Fjelltrim 2011 8. april 2011 Fjelltrimkorta for året er lagt ut for sal hjå Rosendal Sport. Prisen er kr 50,- pr kort inkludert årspremiering.Du tek med kortet og klypper i det på kvar av dei fem toppane, samstundes som du skriv namnet ditt med eiga handskrift i boka som ligg i eit skrin på posten. Premiering Dei som deltek for fyrste gong, ...
  • Fjelltrimåret 2010 15. november 2010
  • Årsmelding – Turgruppa 2008 8. desember 2008 Her er årsmeldinga til turgruppa. Den er utgjeven i Rotula også, men etter at Rotula vart trykt kom det inn 6 klyppekort. Namna på desse er med i denne versjonen.
  • Spennande tur til Øvre Myrdal 22. september 2008 Rosendal Turnlag – turgruppa arrangerte søndag 22. juni kulturvandring til Øvre Myrdal. Det vakre området ligg heilt ved foten av dei mektige Bjørndalstindane. Turen starta ved bommen på Kletta, og det var organisert bilskyss inn til Myrdalsvatnet. Der samla deltakarane seg i fem båtar, og tok fatt på den om lag 2,3 kilometer lange roturen til ...
  • Informasjonsskilt til Melderskin 22. september 2008 På seinsommaren fekk turgruppa sett opp 5 informasjonsskilt langs ruta til Melderskin. Skilta er plassert på Årom, Kassen, Skardsklyp, Holo og på toppen, og tekstane (på både norsk og engelsk) forklarar litt om namnet, geologi og historier knytt til stadane.