Vinterserien G16

Rosendal skulle møte Apollo/ Nordsiden i sin første kamp i vinterserien. Me har holdt treningsmengden nåkelunde oppe etter serieslutt og fått opp ny gruppe med gode 99. spelerar. Me var spent på nivået, Apollo/Nordsiden vant sin pulje i haust og toppa tabellen.


Jevn start i 1. omgangen, Rosendal med 2. store sjansar gangske tidelig i kampen, men lykkast ikkje denne gangen.

Apollo/ Nordsiden sleit med å komme rundt på kantane der me hadde to meget gode backer,Mathias Guddal og Torbjørn Omvik. Førstnevnte med fleire offansive løp og viktig i overtall spelet vårt.

Vår svakhet blei idag at me lot Apollo/ Nordsiden sleppa til altfor lett på skudd hold. Og dei lykkast med første forsøk, tverrliggar og inn.
Stillinga 0-1. Nytt forsøk og 0-2.

Her må stopperane og sentral midt ta meir ansvar å blokkera. Litt manglande kommunikasjon, men det skal me justera på etterkvart. Rosendal med flott angrep opp på venstrekanten, ballen inn mot 20.meteren, veggspel mellom Torgeir og Marius og Torgeir aleina med keeper, 1-2.

Rosendal lar Apollo/ Nordsiden få enda eit nytt forsøk på skudd, og gjer det for vane å benytta sjansen, stillinga 1-3. Dette står seg til Pause.

I pausen blei det gitt klart uttrykk for at nå skulle me låsa av for skudd i farlig possisjon, dette var den muligheten stort sett motstanderen hadde fått. Me var gode i markering på kantene.

2.omgangen ble totalt forandra, Rosendal viste tydelig at innstillingen og viljen til å kjempa er på plass. Apollo/ Nordsiden blei tatt litt på senga etter veldig agresivt og godt tempo hos heimalaget. Rosendal skorar etter korner, Torbjørn Omvik sist på ball, herlig!! Nå er det Rosendal som kjører det meste. Me har eit stort press på bortelaget og stressar dei skikkelig på deiras banehalvdel. Så får olav ball på midtsirkelen, løftar i bakrom til Sondre Myklebust, løpsduell som Sondre vinner og aleine med keeper, stillingen 3-3. Veldig spennande kamp, og særlig 2. omgangen er upåklagelig.

Me får sei oss fornøgd med eit poeng og det trur eg Apollo/Nordsiden også gjer, for Marius Myklebust hadde finta ut keeper heilt på slutten og kunne avgjort. Kjekt å være igang med vinterserien. Me er i gruppa med nivå 1. lag og skal møta Fana 1. borte neste kamp.
Så her blir det storkampar på rekke og rad.

Takkar Torkjell Nerhus for klargjøring av banen med brøyting, også takk til dei 99. jentene som hjalp til med skufling.

Desse var med: Lars Opheim,Anders Albrethson(Kaptein), Mats Olsen,Torbjørn Omvik,Mathias Guddal,Marius Myklebust,Kristoffer Eskeland,Torgeir Bøyum,Sondre Myklebust,Olav Lernes og Jarand Naterstad. Innbytere: Håvard Hunstad, Ruben F Særsten,Thomas Bruflat,Simon Bewer,Kjartan Tungesvik og Karsten Haugland.

Målskorerar: Torgeir Bøyum-1, Torbjørn Omvik-1, Sondre Myklebust-1
Gule kort: Ruben F Særsten og Marius Myklebust
Spelarbørsen: Mathias Guddal-GGG, Marius Myklebust-GG, Olav Lernes-G.

Trenar G16. Raymond B Olsen